Nunta Iasi

Nunta este unul dintre lucrurile care trebuie sa iasa perfect intr-un cuplu. De la stabilirea locatiei, pana la invitati, servicii foto, sau sonorizari, totul trebuie sa se intample ca la carte, pentru ca sunt momente pe care le traiesti o singura data in viata si pe care n-ai de gand sa le uiti.

Nunta in Iasi este site-ul de care ai nevoie daca planuiesti o nunta. Aici vei gasi toate informatiile in legatura cu locatia, invitatiile, dar si cu pregatirea mirilor si a mireselor, traditii si obiceiuri, sfaturi despre luna de miere, ori drepturile legale ale casatoritilor.

Nunta-Iasi.com iti mai pune la dispozitie un blog updatat frecvent cu sfaturi pentru o nunta perfecta, dar si un forum, unde nuntasii vor discuta orice le trece prin cap, fie ca e vorba despre nunta, sau nu.

Nunta-Iasi.com este tot ce ai nevoie in momentul in care te hotarasti sa faci o nunta in Iasi.

Lasă un comentariu

13 comentarii

 • A.Dragos 17 Aug 2010, ora 10:39

  Pare misto tare siteul, nu e numai o singura fima care iti ofera x seturi de rochii, x servicii, e de fapt un „portal” unde sunt prezentate toate firmele si astfel ai de unde alege, nu trebuie sa cauti in zeci de site-uri ceea ce poti gasi aici intr-unul.

  • Florea Cristian 17 Aug 2010, ora 10:51

   exact! mai ales ca ai detalii despre fiecare firma pe categorii, adica firme de rochii de mireasa, firme de costume pt miri, de flori etc.

 • Serginho 17 Aug 2010, ora 11:38

  Site-ul arata frumos, in schimb vad ca tu ti-l umpli cu reclame pe al tau si in articole. Mai bine puneai adsense-ul la sfarsit de articol. Asa parca deranjeaza.

  • Florea Cristian 17 Aug 2010, ora 11:53

   ce sa deranjeze? eu scriu articole de genu’ asta de un an si jumatate. ma mir ca ai descoperit tocmai acum. mai mult deranja daca aparea adsense la fiecare sfarsit de articol, ca advertoriale din astea nu apar zilnic.

 • Avadanei Andrei 17 Aug 2010, ora 10:51

  Pare un advertorial mai mult dupa modul cum ai scris articolul. De ce nu incerci sa scrii advertorialele in acelasi stil ca al tau? Ar avea mai mare impact asupra publicului. :)

  • Florea Cristian 17 Aug 2010, ora 10:54

   e stilul meu, dar e stilul meu de scris advertoriale :)) glumesc, bineinteles. am sa incerc sa fac in asa fel incat sa iasa articolele asa cum le scriu si pe celelalte, desi va fi foarte greu. multumesc pentru sfat!

   • Avadanei Andrei 17 Aug 2010, ora 12:04

    Stiu ca e destul de greu sa adaptezi, dar in timp se aranjeaza treaba.

 • Serginho 17 Aug 2010, ora 16:27

  Eu nu ziceam de articole ci de bannerul adsense ce aparea la inceput de articol care acu vad ca l-ai scos.

  • Florea Cristian 17 Aug 2010, ora 16:52

   bannerul ala apare numai la articolele mai vechi de o saptamana. la asta nu a aparut niciodata inca

 • Beta - Gaming Arena 18 Aug 2010, ora 16:55

  Nu sunt negativist sau ceva de genul și suport genul ăsta de ”publicitate”, doar că mă gândesc că te-au plătit destul de bine din moment ce le-ai pus keyword-ul și în titlu, ceea ce e puțin deranjant pentru unii vizitatori, mai ales aceia care îți vizitează zilnic blogul. :d

  • Florea Cristian 19 Aug 2010, ora 00:26

   deranjant? e greu sa nu citesti un articol? :-??

 • Sorin 19 Aug 2010, ora 11:18

  Cata controversa de la un simplu post despre un site.

  • Florea Cristian 19 Aug 2010, ora 18:22

   daca a avut unu’ de comentat ceva, s-au ridicat toti, ca de… trebuiau sa lase comentariu, nu?