Organizăm #ScoalaFlanco, o serie de cursuri gratuite pe diverse teme. Hai și tu!

Unul dintre cele mai faine lucruri când vine vorba de gașca Kooperativa 2.0 este că fiecare dintre noi este atât de pasionat de câte-un domeniu, încât se străduiește să scoată tot ce e mai bun din el. Deși avem pasiuni comune, fiecare dintre noi are o pasiune pe care vrea s-o perfecționeze și despre care ar putea oricând să le povestească și altora.

De aici a pornit și ideea de #ScoalaFlanco powered by Kooperativa 2.0, o serie de cursuri gratuite, în care 5 membri din gașca noastră vor ține cursuri pe diverse teme, unde o să le povestească celor dornici să asculte câte ceva din experiența lor. Și pentru că sloganul Flanco este „Mereu peste așteptări”, cursurile vor fi, după cum vei vedea mai jos, #pesteașteptări. Și avem așa:

11 septembrie – Dragoș Asaftei – #fotografiepesteasteptari
18 septembrie – Cezar Dumitru – #travelpesteasteptari
25 septembrie: Cristian Florea – #bloggingpesteasteptari
1 octombrie – Cristian China-Birta – #brandingpesteasteptari
9 octombrie: Vlad Dulea – #videobloggingpesteasteptari
Fiecare curs începe la ora 10:00, la magazinul Flanco din Promenada Mall București, iar dacă vrei să te înscrii (la unul, două sau la toate) e de-ajuns să completezi formularul de mai jos. De menționat ar fi și că vom avea premii, unul pentru cel mai activ cursant și altele oferite pe baza altor criterii (pe care nu le fac publice acum, ca să mai păstrez misterul). Așa că verifică-ți agenda, vezi unde poți să vii și ce ai vrea să înveți, apoi completează formularul.

Scoala_Flanco

9 Comments

 1. Luciana 2 septembrie 2015
  • Cristian Florea 2 septembrie 2015
   • Luciana 2 septembrie 2015
   • Cristian Florea 3 septembrie 2015
 2. eBogdan 2 septembrie 2015
  • Cristian Florea 2 septembrie 2015
   • Diana 2 septembrie 2015
 3. Liliana 3 noiembrie 2015
  • Cristian Florea 3 noiembrie 2015

Leave a Reply