Se organizează primul festival despre industria mobilă din România. Bloggerii au acces gratuit

Evensys a organizat timp de 8 ani Mobile Marketing Conference, o conferință dedicată oamenilor pasionați de industria mobilă. În acest au hotărât să treacă la următorul nivel, organizând MobiFest, primul festival din România destinat industriei mobile. O să aibă loc pe 13 mai și o să urmărească trei mari tendințe:

INNOVATION IN MOBILE – Cum poate fi folosit mediul mobil in campanii de PR, sales, marketing, social media. Noi abordari, idei si instrumente pentru marketeri.

BUILDING BETTER APPS – Ce oportunitati noi de dezvoltare a aplicatiilor mobile exista pe plan local si global. Cai noi de promovare a aplicatiilor si solutii de monetizare.

CREATIVE CAMPAIGNS – Studii de caz de succes in mediul mobil de la companii si agentii care au integrat canale multiple in campaniile lor.

Mai mult, există și-un concurs care premiază cele mai inedite aplicații și campanii din mediul mobile realizate în România. Înscrierile în competiție se fac aici până pe 24 aprilie 2015.

Dacă nu vrei să participi la competiție, dar vrei să asculți ce au de spus invitații despre industria mobile, te poți înscrie aici. A, iar bloggerii au acces gratuit.

Ne vedem acolo? :D

Leave a Reply