Până luni te mai poți înscrie la cursul gratuit de blogging de la #ScoalaFlanco

În cazul în care n-ai apucat să vezi deja articolul de aici, să știi că organizăm o serie de cursuri gratuite pe diverse teme care poartă numele de #ScoalaFlanco powered by Kooperativa 2.0. Temele cursurilor sunt cam așa: fotografie, travel, blogging, branding și videoblogging. Pentru cursul de fotografie, ținut vinerea trecută, Dragoș a fost la înățime și a scris aici despre el, la cursul de travel de mâine o să fie în prim plan Cezar, care vine cu niște idei foarte faine despre cum să te pregătești pentru o călătorie. La blogging, branding și videoblogging încă te mai poți înscrie.

Calendarul arată în felul următor:

25 septembrie: Cristian Florea – #bloggingpesteasteptari
1 octombrie – Cristian China-Birta – #brandingpesteasteptari
9 octombrie: Vlad Dulea – #videobloggingpesteasteptari
Pentru cursul de blogging te mai poți înscrie până luni dimineață, iar marți sau miercuri afli deja dacă ai fost ales să participi sau nu. Înscrierile se fac în formularul de mai jos.

Totul a pornit de la faptul că sloganul Flanco este „Mereu peste așteptări”, de aici și hashtagurile care conțin acel pesteașteptări. Locul de desfășurare al cursurilor este magazinul Flanco din Promenada Mall București, iar ora de începere este 10:00.

Mi-ar plăcea să fie în sală cât mai mulți cititori pasionați de blogging. :D

Scoala_Flanco_Cristian_Florea

2 Comments

  1. Diana 19 septembrie 2015
    • Cristian Florea 22 septembrie 2015

Leave a Reply