Acum există o hartă cu parolele rețelelor wireless din aeroporturi

Anil Polat, unul dintre cei mai cunoscuți bloggeri de travel din lume, s-a gândit să facă o listă cu parolele rețelelor wireless din aeroporturi. Călătorind foarte mult și având și o comunitate numeroasă adunată în jurul blogului, nu i-a fost greu să strângă la un loc aproximativ 130 de aeroporturi din toată lumea, alături de câteva informații despre cum poți accesa rețelele wireless la fiecare în parte. De la acea listă până la o hartă interactivă a mai fost doar un pas.

Înainte să-ți arăt harta, e de menționat și faptul că Anil a promis să actualizeze constant lista și cred că ar fi bine să-l ajutăm și noi. Dacă ajungi într-un aeroport în care datele de autentificare wireless nu mai funcționează, dă-i un mail lui Anil, ca să actualizeze harta. Până atunci, hai să vezi despre ce e vorba:

România are doar aeroportul Henri Coandă pe listă. Ar fi fain, dacă știți datele de logare wireless de la aeroporturile din celelalte orașe mari ale țării, să facem în așa fel încât să apară și ele pe listă. :D

Leave a Reply