Pasionat de Poker?

In aceasta seara, pasiunea de poker din mine urla si cum nu am blog (niste probleme cu domeniile.ro) si nu pot sa imi ocup timpul cu el, m-am pus si am cautat un poker online, sa il downloadez si sa pot juca free.

Ei bine, dupa ce te folosesti putin de prietenia oferita de Google, dai de un anumit site: www.pkr.com de unde poti sa downloadezi un software si sa joci poker online.

Chestia pare destul de serioasa si de la banii virtuali ai lor, poti sa ajungi la bani reali transferati in contul tau personal.

Mie sincer imi place. Vi-l recomand si voua daca va place pokerul si astept sa-mi spuneti ce parere aveti despre el.

Articol scris de MadaManu

Lasă un comentariu

10 comentarii

 • Grim_Cris 5 Apr 2009, ora 15:14

  Ai primit tu bani adevarati in contul tau? Sau cunosti pe cineva care a primit? Parca nu prea imi vine sa cred ca-s seriosi :-?

 • MadaManu 5 Apr 2009, ora 20:23

  Dap… a jucat cu bani virtuali si a primit vreo 200$ in cont din banca… a jucat pe turnament si a avut cateva mii bune de puncte pkr.

 • Tzukune 5 Apr 2009, ora 20:46

  Si eu am jucat jocul acum vreun an si ceva, dar putin de tot. Nu mai tin minte daca erau bani reali pe atunci sau ceva legat de castiguri.

  De la mine poti citi: Halo 2 on XP – All Problems Fixed!

 • Grim_Cris 5 Apr 2009, ora 20:59

  Devine interesant :-? … poate il incerc si eu

 • Fleacuri 6 Apr 2009, ora 04:55

  Pokerul pe bani virtuali nu are absolut nici o legatura cu jocul pe bani reali. Aceleasi diferente sunt de la micro de 0.01 la un blind de 1 dolar sa zic. Ar merita precizat, nu?

  De la mine poti citi: Cresterea fiscalitatii – “Succesurile” guvernului Boc

 • Grim_Cris 6 Apr 2009, ora 07:16

  Cred ca da. Deci trebuie sa joci ca un disperat ca sa iei cativa coco acolo. E munca multa

  Cred ca prefer sa ma rezum la castigurile din site-uri decat sa ma chinui cu poker-ul :)

 • Poker Tips 7 Apr 2009, ora 20:44

  Activez in lumea gamblingului online si cunosc zic eu destul de bine fenomenul.
  Ideea este urmatoarea: ofertele gen „bani gratis” sunt himere. Desi ti se ofera de multe ori sume de bani gratuit, conditiile ce trebuiesc indeplinite sunt draconice. Doar jucatorii excelenti le pot indeplini.
  Referitor la PKR.com , nu este un site pe care un jucator adevarat sa joace si nu ii dau viata lunga. Softul este foarte lent iar faptul ca tehnologia folosita este 3D face ca dupa cateva ore de joc sa iti faca ochii-n cap precum girofarul.

  De la mine poti citi: Eastgate si Demidov, membrii PokerStars Pro

 • Online poker portal 3 Oct 2009, ora 12:37

  Pkr chiar nu este un site unde sa joci.
  Oricum, intre noi fie vorba, desi multi intra pe un site de poker in speranta de a se imbogati, prea putini ajung sa castige bani seriosi. De ce? pentru ca pokerul inseamna stiinta, e o arta a manipularii adversarilor. Majoritatea habar nu au ce inseamna de exemplu bankroll management; parerea lor este ca daca stiu regulile elementare de texas holdem, gata, sunt mari jucatori de poker. Eeee…. nu e chiar asa.
  .-= Ultimul articol al lui Online poker portal – Preflop Strategy =-.

  • Grim_Cris 3 Oct 2009, ora 18:44

   e bine ca unii sunt cu speranta. mai mult nici nu le trebuie

 • Scoala de poker 9 Sep 2010, ora 18:13

  Am incercat si eu acum ceva timp PKR, dar nu se merita, daca vrei 3d , vrei real, joci la turnee live, daca joci online nu cred ca pentru asta joci sa vezi oameni 3d.

  Parerea mea!