Dacă ești pasionat de vlogging, acum ai o șansă să inveți de la cei mai buni

Coca-Cola România a lansat recent un concurs prin intermediul căruia caută „The Next Big Vlogger”. Adică au strâns pe nextbigvlogger.ro cei mai buni vloggeri de la noi din țară, iar fiecare dintre ei a lansat câte o provocare.

Dacă accepți provocarea, trebuie să faci un video pe o temă propusă și să-l încarci pe platformă. Cele mai faine 14 clipuri vor intra într-o semifinală, în care vloggerii din juriu vor deveni mentorii persoanelor selectate. În finală vor intra doar 7 înscriși (câte unul pentru fiecare mentor), iar The Next Big Vlogger va fi, bineînțeles, unul singur.

Pe lângă faptul că ai șansa de a învăța de la cei mai buni vloggeri din țară cum să creezi conținut video de calitate, e o șansă foarte bună să apari pe dozele de Coca-Cola, pentru că vloggerul care va câștiga competiția va avea și acest avantaj grozav. :D

Be the #NextBigVlogger with Coca-Cola!

THIS IS IT, PEOPLE! #NextBigVlogger is here!
I-am adus impreuna pe 7 dintre cei mai awesome vloggeri cu un singur scop: vrem sa-l gasim impreuna pe URMATORUL MARE VLOGGER AL ROMANIEI!
Urmareste challenge-urile pe care ti le-au pregatit Laura Giurcanu, BRomania, Mikey Haș, Maximilian Ioan, Noaptea Târziu, Anne-Marie Chelariu si ilie's vlogs si alege in echipa cui vrei sa devii Romania's Next Big Vlogger. ?????????

Ready, set, VLOG! Intra in competitie pe http://nextbigvlogger.ro

Posted by Coca-Cola on Saturday, March 11, 2017

Te invit să intri pe nextbigvlogger.ro, să citești detaliile și, dacă vrei să fii următorul vlogger cunoscut al României, să te înscrii. Eu chiar o să urmăresc proiectul, pentru că vreau să văd cine vor fi finaliștii, dar și cine va fi câștigătorul.

Mi se pare că cei de la Coca-Cola oferă o oportunitate excelentă pasionaților de vlogging și mi-ar plăcea ca printre finaliști să se afle și cineva care a citit pe blogul meu despre concurs. :D

Leave a Reply