Pentru a treia oară într-o tabără de Social Media

Dacă ar fi să fac un top 10 lucruri pe care trebuie neapărat să le faci în viaţă, undeva aş scrie „mergi într-o tabără”, pentru că nimic nu se compară cu atmosfera de-acolo. Nimic nu poate înlocui mulţimea aia de oameni care se strânge într-un loc unde, vrând-nevrând (dar mai mult „vrând” :))) trebuie să vieţuiască împreună pentru câteva zile.

Joia viitoare plec iar în tabără. Şi pentru a treia oară e o tabără de Social Media, unde am de gând să mai învăţ câte ceva şi să-mi mai amintesc altele învăţate în trecut şi uitate. Totodată, am ochit din lista asta nişte branduri care vor fi acolo şi pe care mi-am propus să le cunosc. Iar după participările de anii trecuţi s-au legat câteva prietenii mişto şi sunt sigur că şi de data asta va fi la fel.

 

Dacă vrei să vii şi tu la Social Media Camp, va trebui să mai aştepţi puţin, pentru că de data asta nu mai sunt locuri, dar nu mai e aşa mult până la iarnă, când se va organiza următoarea ediţie. Şi nuuu, cu articolul ăsta nu vreau să-ţi fac în ciudă. :))

Leave a Reply