Îți renovezi casa? Poate ar fi bine să iei în considerare și câteva modele de piatră naturală

Săptămâna trecută am fost și-am vizitat showroom-ul Stona.ro (Șoseaua Pipera, nr. 48, București), să aflu povestea pietrei naturale și să înțeleg mai multe lucruri despre cum se extrage această piatră naturală și cum ajunge ea, într-un final, în casele oamenilor.

Am învățat cu ocazia asta că atunci când este folosit pentru podele, travertinul este garantat timp de aproximativ 100 de ani. Sau că un blat de marmură nu permite dezvoltarea bacteriilor la fel de mult cum o permit materialele sintetice. Iar granitul este unul dintre cele mai rezistente materiale din lume, fiind folosit și pentru construirea piramidelor din Egipt (care rezistă deja de peste 3500 de ani). Ca o comparație, cel mai mare nivel de duritate de pe scala Mohs îl ocupă diamantul, cotat cu numărul 10. Granitul se încadrează între 7 și 8 pe acea scală.

Oricum, preferatul meu din tot ce-am văzut în showroom a fost Onixul translucid, un material care parcă prinde viață, dacă este completat cu o sursă de lumină potrivită. Am și 3 fotografii în acest sens. :D

Indiferent de ce vrei să-ți amenajezi în casă sau de tipul de piatră naturală de care ai nevoie, îți recomand să faci vizită în showroom-ul Stona.ro. Vei beneficia acolo de un consultant dedicat, care te va ajuta să înțelegi mai bine beneficiile pietrei naturale, să alegi piatra care se potrivește cel mai bine în proiectul pe care îl ai de făcut și, dacă va fi nevoie, să găsești o echipă potrivită care să știe cum să monteze piatra naturală la tine acasă, ca să fii sigur că te bucuri de toate beneficiile ei.

În încheiere te invit să urmărești un clip făcut de colegul Cristian în urma vizitezi în showroom. :D

Vizită la showroomul Stona.ro

Dacă tot am ajuns în showroomul STONA.ro și am văzut niște pietre naturale din ciclul ”uoauuuu”, am zis să fac și un filmuleț. Cam cum fac de fiecare dată când ajung într-un loc care îmi place și care cred că o să vă placă și vouă :)

Posted by Cristian China Birta on Friday, April 13, 2018

Tags:

Leave a Reply