Ce trebuie să știi dacă vrei să creezi un podcast [eBook]

Decizia de a crea categoria Resurse Utile mă motivează să caut și să recomand pe blog mai multe lucruri despre industria de marketing și comunicare decât aș fi făcut-o în mod obișnuit. De multe ori, când găseam informații utile, le citeam eu, apoi treceam peste ele fără să mă gândesc să le împărtășesc și cu alții, iar acum sunt mai motivat să le arăt și altora, pentru că mi-am laut acest angajament. :D

ebook podcastAstăzi vreau să discutăm despre podcast, despre acel tip de conținut doar audio, care ia din ce în ce mai multă amploare atât în Statele Unite, cât și în țara noastră.

Unul dintre promotorii podcastului în România, dar și unul dintre creatorii acestui tip de conținut este Robert Katai, care după câteva zeci de episoade de podcast și după câteva sute de întrebări primite de la oamenii care-i urmăreau activitatea s-a gândit să facă un eBook despre acest tip de conținuit.

Așa a luat naștere Ebooku’ despre Podcast, un document care îți explică ce e acela un podcast, îți arată o foarte importantă punere în context a acestui tip de conținut, apoi te ajută să te pregătești de lansarea propriului tău podcast, pornind de la un to do list, urmat de recomandări de servicii pe care ai putea să le folosești pentru a bifa toate lucrurile de pe acel to do list.

Robert este unul dintre cei mai cunoscuți oameni de marketing din țara noastră. Este, de altfel, creatorul primului (și singurului) blog din România dedicat Instagramului, instagramology.ro. Deci toate informațiile și insight-urile din eBook-ul despre Podcast au fost privite din perspectiva unui om de marketing, care înțelege ce-și dorește publicul căruia i se adresează și care face lucrurile analizând cifre și interpretând rezultate.

Pentru detalii despre eBook îți recomand să intri aici, locul de unde îl poți descărca gratuit. :D

Leave a Reply