Ce-mi place – ep. 1 – portofelul Elan

M-am gândit să încep aici, pe blog, o serie de articole despre produse sau servicii pe care le folosesc și s-o numesc Ce-mi place. Mi-am propus să povestesc despre ele strict din perspectiva utilizatorului de zi cu zi, cu bune și cu rele, dar mai ales cu bune, că doar de-aia seria poartă numele „Ce-mi place”, pentru că eu chiar apreciez acele produse sau servicii.

Nu o să-ți spun niciodată dacă ar fi bine sau nu să cumperi produsele pe care le prezint în această secțiune, ci o să încerc să-ți spun ce-mi place mie la ele, ce simt că lipsește, iar decizia finală va fi a ta.

Primul episod este despre un business local numit Elan, care confecționează produse din piele. Pe cei de la Elan i-am descoperit acum aproape doi ani de zile prin intermedul unui coleg care mi-a spus „Intră la ei pe Insta, să vezi ce portofele faine au”.

Am intrat, mi-au plăcut, mi-am cumpărat. Mai exact, modelul ăsta, culoare neagră, cusătură neagră. Era fix pentru ce-mi trebuia mie: loc de pus buletinul imens, loc de ținut cardurile și un loc pentru câțiva bani (că nu-mi place să umblu cu mult cash la mine).

L-am ales în special pentru că e mic și subțire și pentru că e potrivit pentru nevoile mele. Iar ulterior am descoperit că e chiar fain să poți scoate buletinul fără să deschizi portofelul, pentru că buletinul are un compartiment separat în care încape doar el și care are o ieșire separată, la îndemână (în pozele de mai jos poți vedea cum iese buletinul din acel spațiu).

Ca downside, la acest portofel nu ai unde să pui monedele. În cazul meu nu e un detaliu foarte important pentru că, plătind mereu cu telefonul sau cu cardul, nu am monede niciodată. Dar când plec în străinătate îmi iau cu mine un portofel clasic, pentru că mai ales în țările în care moneda e Euro, am nevoie de un compartiment în care să țin monedele de 1 și 2 euro.

Iar după doi ani de folosire intensă, portofelul arată așa:

4 Comments

  1. Joie Negru 10 iunie 2020
  2. digitalmind 10 iunie 2020
    • Cristian Florea 11 iunie 2020

Leave a Reply