Cum ar fi să poți lua un credit online, chiar în timp ce cumperi produsul pe care ți-l dorești? (P)

Întreb asta pentru că cei de la Credius tocmai au lansat un astfel de serviciu, care se numește Online-Online și care e foarte interesant.

Mecanismul e foarte simplu: vrei să-ți cumperi ceva de pe internet și să faci un credit pentru asta. Ca să nu mai pierzi timp și să nu mai ieși din casă pentru a depunde actele pentru un credit, poți completa acele acte chiar în momentul în care comanzi produsul (de la partenerii din lista de-aici). Apoi, când o să vină curierul cu pachetul pe care ți l-ai comandat, te roagă să semnezi și actele de credit, iar după ce le-ai semnat, te poți bucura de produsul cumpărat fără griji. N-am putut să nu mă gândesc la faptul că-ți poți cumpăra o biclă faină folosind sistemul ăsta, mai ales că printre parteneri am zărit și un site de articole sportive. :D

De menționat ar fi că poți face un credit de minim 400 de lei și de maxim 10.000 de lei, cu termen de rambursare între 10 și 60 de luni. Mi se pare că-i o informație bună de ținut minte, chiar dacă nu vrei chiar acum să faci un credit.

credite pentru cumparaturi online

5 Comments

  1. Tudor Rovent 13 mai 2015
    • Cristian Florea 14 mai 2015
  2. joienegru 21 mai 2015
    • Cristian Florea 21 mai 2015
  3. joienegru 21 mai 2015

Leave a Reply