Poţi vedea acest articol doar dacă apeşi pe butonul Like

Glumesc, nu-i aşa şi nici n-am de gând să fac acest lucru deocamdată, doar că recent am descoperit plugin-ul Viral Lock, care fix asta face: le permite autorilor să ofere conţinut premium la care vizitatorii pot ajunge numai dacă apasă pe un buton de share.

poti vedea acest articol numai daca apesi butonul like

După ce Zoso a început să ofere conţinut premium în schimbul unui abonament şi după ce Arhi le oferă comentatorilor posibilitatea să-şi pună link-ul, la fel, doar după ce au plătit o anumită sumă, metoda de mai sus mi se pare o cale de scăpare pentru cei care nu-s destul de influenţi ca să le poată cere bani cititorilor dar, în acelaşi timp, destul de buni încât să poată garanta că după ce un vizitator dă like, tweet, sau +1, va primi un content care să-l dea pe spate.

Eu aş da share unui blog ca să am acces la conţinut premium, pentru că nu mi se pare un efort prea mare, iar din textele alea sigur voi avea ceva de învăţat. Oare ar prinde în România chestia asta?

Tu ai fi dispus să dai un Like pentru a putea citi un articol bun, cu riscul ca articolul respectiv să nu fie pe placul tău?

8 Comments

 1. Valentin Bosioc (@ValentinBosioc) 1 decembrie 2012
  • Cristian Florea 1 decembrie 2012
 2. Catalin 2 decembrie 2012
  • Cristian Florea 2 decembrie 2012
 3. Perfu 2 decembrie 2012
  • Cristian Florea 2 decembrie 2012
 4. Sorin 2 decembrie 2012
  • Cristian Florea 2 decembrie 2012

Leave a Reply