Povestea bloggerilor care au invadat Neamţul

A fost odată ca niciodată, că dacă n-ar fi, nu s-ar povesti, o agenţie care se numea Eventur şi care s-a gândit să organizeze în perioada 13 – 15 decembrie 2013 un tur ghidat prin oraşul Piatra Neamţ, dar nu oricum, ci cu bloggeri. Eventur a luat atunci legătura cu supusul Toma, rugându-l să strângă gaşca de bloggeri aşa cum doreşte el sau cum a învăţat din moşi-strămoşi.

Toma, ascultător şi ambiţios din fire, a reuşit să adune peste 40 de bloggeri români în turul oraşului Piatra Neamţ şi, dacă asta nu era de-ajuns, a vrut să ne arate că se poate depăşi pe sine şi a apelat şi la fraţii noştri de peste Prut, astfel reuşind să aducă şi câţiva bloggeri din Republica Moldova la această minunată întâlnire.

Printre români am şi eu norocul să mă aflu şi mi-a fost dat să vă spun această legendă care, spre deosebire de toate celelalte legende, încă se mai scrie.

Lăsând gluma la o parte, începând de mâine să urmăriţi pe Facebook, Twitter, Instagram şi Google+ hashtag-ul #priNeamt, pentru că vom încerca să arătăm ce-i mai frumos şi mai frumos din urbea Piatra Neamţ. Mergem să vedem oraşul din perspectivă turistică, iar dacă nu aveţi de gând să urmăriţi hashtag-ul, vă avertizez că suntem o armată atât de mare de bloggeri acolo, încât oricum o să daţi peste postările noastre prin News Feed-ul vostru. Deci scăpare nu există (mu ha ha ha).

#priNeamt Cover

#priNeamt – editia a II-a – este un eveniment organizat de Eventur, in parteneriat cu Primaria Piatra Neamt, Consiliul Judetean Neamt, Cosmote, Petrom, AutoBoca | Rent-a-car, Rexona, Central Plaza Hotel, Perla Invest şi cu sprijinul Hanul Ancutei, Tequila Bowling Club, Xdatasoft si Maia Outdoor. Ca să ştiţi.

12 Comments

 1. Vali Crintea 12 decembrie 2013
 2. Anne-Marie 12 decembrie 2013
 3. Intuneric 13 decembrie 2013
  • Cristian Florea 13 decembrie 2013
 4. Mircea 13 decembrie 2013
  • Cristian Florea 13 decembrie 2013
 5. Alle 14 decembrie 2013
 6. Şerban Stănescu 20 decembrie 2013
  • Cristian Florea 20 decembrie 2013

Leave a Reply