O să particip la primul triatlon din București. Hai și tu! 🏊🏼 🚴🏻 🏃🏼

Mi-am dorit foarte mult să se organizeze un triatlon în București, unde să pot participa fără să părăsesc orașul. În plus, mă bucur că locuitorilor din București li se oferă ocazia de a vedea live o astfel de competiție, pentru că asta îi va ajuta să înțeleagă mai bine beneficiile sportului și, de ce nu, îi va motiva să participe, la rândul lor, la astfel de competiții.

Ce trebuie să știi despre primul triatlon din București

Titans Triathlon se va desfășura în perioada 11 – 13 august în Parcul Alexandru Ioan Cuza din București, fiind o competiție care li se adresează tuturor pasionaților de sport, de la sportivi profesioniști, până la amatori sau pur și simplu oameni care nu doresc să participe, dar le place să se uite la competițiile sportive.

De data aceasta eu voi alerga la proba de ștafetă și sper ca la ediția următoare să pot face toate cele trei probe. Până atunci, să știi că încă se mai fac înscrieri la ștafetă. Mai ai timp să te înscrii până pe 10 august, pe această pagină.

O echipă de ștafetă poate fi formată din 2 sau 3 persoane, în cazul ștafetelor de tip Friends sau Corporate sau chiar 4 persoane, în cazul ștafetelor de tip Family.

Probele pentru ștafetă sunt următoarele:

  • înot – 400 metri, într-o zonă a lacului din Parcul Alexandru Ioan Cuza;
  • ciclism – 10 kilometri, pe traseul: str. Liviu Rebreanu (de la intersecția cu str. Câmpia Libertății până la intersecția cu Bdul. Nicolae Grigorescu) – Bdul. Nicolae Grigorescu (de la intersecția cu str. Liviu Rebreanu până la intersecția cu str. Lunca Bradului).
  • alergare – 2,5 kilometri, în incinta Parcului Alexandru Ioan Cuza;

Alte detalii

Partenerul principal al acestei competiții este Campofrio, care a organizat cu ocazia aceasta prima promoție care acordă premii doar pentru că faci sport, fără să fie nevoie să cumperi produsele pentru a câștiga. Iar premiul cel mare este o excursie in Insulele Canare. Detalii găsești pe această pagină.

Până una-alta, dacă vrei să faci mișcare împreună cu câțiva prieteni vă invit să vă înscrieți echipa la triatlon (pe această pagină), până pe 10 august. Sau există varianta de a veni în Parcul Alexandru Ioan Cuza în weekend ca să vezi cum se desfășoară o astfel de competiție și, bineînțeles, să ne susții în concurs. 👍🏼

Și nu ne vei susține doar pe noi, pentru că la triatlon vor participa și 12 copii veniți din familii defavorizate, pe care echipa Bucharest Sport Club (organizatorii competiției) i-au antrenat gratuit în ultimii ani. Pe ei îi va motiva foarte mult suportul publicului.

Leave a Reply