Fiți pe fază, că începe #PrinTaraHategului

Activitatea de blogger îmi aduce în cale tot felul de oportunități, care mai de care mai interesante. Astăzi vreau să-ți povestesc despre #PrinTaraHategului, un tur organizat prin Hațeg special pentru bloggeri, în perioada 4 – 6 noiembrie. Dacă vrei să vezi ce facem acolo, urmărește hashtagul #PrinTaraHategului. Iar dacă ai întrebări sau curiozități legate de acele locuri, acum e momentul să-mi zici și-ți promit că o să mă interesez

Se anunță un tur foarte interesant, cu vizite la Cetatea Dacică Sarmizegetusa, la „Tăul fără fund” (o mlaștină în care crește una dintre puținele plante carnivore de la noi din țară – mereu am vrut să văd cum arată și cum acționează o plantă carnivoră), la Geoparcul Dinozaurilor din Hațeg, la Rezervația de Zimbri din zonă sau la Cetatea Colț. Iar piesa de rezistență e că o să mâncăm mult-așteptații-de-către-bucureșteni virșli (cunoscătorii probabil salivează numai pentru că au citit acest cuvânt magic :)))!

cristian florea - #printarahategului

#PrinȚaraHațegului este un eveniment organizat de Călin Bobora, Raul Malea şi Alisa Bencău. Evenimentul este sponsorizat de Pensiunea Sarmis și susținut de Fermele ADO, ELIT și T&O Prodcom.

One Response

  1. Stefan 1 noiembrie 2016

Leave a Reply