Probleme cu sucul de la Carrefour

Ieri, în Carrefour Orhideea, am făcut poza asta:

schweppes la carrefour

Nu puteai să treci pe lângă raftul de sucuri şi să nu-ţi sară în ochi faptul că două sticle de Schweppes au conţinut de culori diferite, deşi eticheta este aceeaşi. Eu am dat vina pe depozitarea în condiţii neprielnice, dar nu bag mâna în foc pentru aşa ceva, având în vedere că nu cunosc nimic despre cum sunt depozitate produsele acolo.

În schimb, am pus poza pe Facebook. Şi le-am dat tag celor de la Carrefour. Apoi, le-am lăsat un mesaj pe contul lor de Facebook în care i-am rugat să explice fenomenul. Azi am primit un răspuns care sună fix aşa:

Salut, Cristian!

In magazinele noastre produsele sunt depozitate in spatii special amenajate respectand toate normele si standardele legale.

Iti multumim pentru mesaj.

Zi frumoasa,
Echipa Carrefour Romania

Mulţumesc, Carrefour, pentru că aţi lămurit problema! Acum mă simt în siguranţă să cumpăr de la voi, pentru că persoana care se ocupă de contul vostru de Facebook mi-a spus că produsele sunt depozitate în spaţii care respectă toate normele şi standardele legale. Totuşi, sucul ăla are o culoare ciudată. Dar ce contează? Atâta timp cât mi-aţi spus că depozitaţi totul cum trebuie, ar trebui să fiu liniştit, nu?

10 Comments

  1. Madalin Blidaru 13 mai 2013
    • Cristian Florea 13 mai 2013
  2. Ariel Constantinof 13 mai 2013
  3. Anonim, de preferat. 13 mai 2013
    • Cristian Florea 13 mai 2013
  4. Catalin 14 mai 2013
  5. Carmen 20 mai 2013

Leave a Reply