În supermarketurile Profi primești reducere doar pentru că ești tânăr

Oferta asta mi se pare foarte tare: dacă ai între 18 și 30 de ani și cumperi de la Profi în orice zi din luna martie între orele 19:00 și 20:00, ai 10% discount la toate produsele din coș, indiferent de tipul sau de valoarea lor. Singurul lucru de care trebuie să ții cont este că ar trebui să ai la tine cardul de fidelitate Profi.

Dacă nu ai un card de fidelitate, e de-ajuns să-l ceri la casa de marcat când mergi data viitoare la Profi. Va trebui să completezi și un formular cu datele tale personale și să-l predai la casă. Dacă nu ai răbdare să completezi formularul chiar atunci, poți lua cardul acasă și poți face înregistrarea online, pe această pagină.

Mi se pare că un card de fidelitate Profi e bine de ținut mereu în portofel, pentru că dincolo de discountul de 10% oferit în fiecare zi din luna martie, acest card îți mai aduce și alte avantaje. Spre exemplu: în fiecare luni ai 25% discount la o anumită categorie de produse, marți ai discount la un anumit produs, de ziua ta de naștere primești gratuit un cadou din partea Profi și multe, multe altele.

Hai să-ți dau și-o provocare: încearcă să pui deoparte cei 10% pe care-i economisești în fiecare seară în care faci cumpărături de la Profi. Fă-ți o pușculiță specială pentru așa ceva, pune-i sub saltea sau ascunde-i într-un buzunar de la o haină de iarnă, tu știi mai bine. La finalul lunii martie, ia toți banii economisiți prin această metodă și cumpără-ți unul dintre lucrurile care-ți plac, dar despre care zici de obicei „hai, că aș putea să nu-l iau chiar acum”. Sunt sigur că fiecare dintre noi are niște lucruri pe care și le dorește și pe care tot amână să le cumpere, spunând că sunt alte lucruri mai importante sau că s-ar putea să nu ajungă banii până la finalul lunii. Acum e o ocazie bună de a-ți cumpăra un astfel de lucru, fără să-ți faci griji că nu-ți vor ajunge banii.

Ce zici? Accepți provocarea? :D

profi - reducere profiyoungster

Tags:

Leave a Reply