Ești programator? Pentalog s-ar putea să aibă un job disponibil în orașul tău de suflet din România

Fiecare dintre noi are un oraș de suflet în România, nu-i așa? De multe ori, în discuțiile cu oamenii pe care îi cunosc, îmi place să-i întreb care e orașul lor de suflet din România. Adică în ce oraș s-ar muta astăzi dacă ar avea oportunitatea.

Și primesc întotdeauna răspunsuri care îmi dau orizonturi noi de discuție și de învățare, cum ar fi:

  • Cluj-Napoca, pentru că seamănă cu Bucureștiul, doar că e mai mic și nu ai nevoie de mașină ca să îl traversezi.;
  • Brașov, pentru că aduce puțin a Hollywood și pentru că ai cea mai renumită stațiune de schi la o aruncătură de băț;
  • Iași, pentru Copou, Grădina Botanică și Palatul Culturii.

Iar lista și motivele pot continua la nesfârșit. Eu, dacă aș alege să mă mut din București, probabil aș merge la Cluj-Napoca, pentru că în orice restaurant din Cluj am intrat vreodată, am mâncat bine. Mi se pare că oamenii ăia au un standard deosebit când vine vorba de meniurile din restaurant.

Vezi? Motivele pentru care ai vrea să te muți într-un oraș sau în altul sunt de multe ori legate de niște experiențe mici și grozave pe care le-ai avut acolo, dar care au contribuit la a transforma acel oraș într-unul important pentru tine. Că doar de-aia îi zice oraș de suflet.

Revenind la orașele preferate din România, cred că diferența dintre a-ți dori să te muți în orașul tău de suflet și a te muta, efectiv, acolo, o fac oportunitățile care îți ies în cale. Iar acest articol este (despre) o astfel de oportunitate.

Dacă ești programator și îți place Brașovul sau Clujul, să știi că există o companie IT internațională care caută angajați dispuși să facă o relocare în cele două orașe. Hai să-ți povestesc puțin despre asta.

Brașov

Dacă ești „in love” cu Brașovul, lasă-mă să-ți întăresc impresia despre el spunându-ți că a fost nominalizat pe locul 7 în Topul Forbes Best Cities 2019. Mai mult, potrivit unui studiu Vegacomp, Brașovul se află pe locul 2 în România în ceea ce privește implementarea proiectelor Smart City. Nu mai spun că ai pârtii grozave la nici 15 km de oraș și că în fiecare weekend găsești o activitate de făcut fie în Brașov, fie în zonele de lângă.

Dacă ești programator și vrei să te muți în Brașov, completează acest formular și intri în procesul de recrutare. Se caută în special programatori .NET, Front-end (React) și testeri. 

Iar dacă ești potrivit pentru ce au ei nevoie, o să primești în momentul relocării, pe lângă un pachet atractiv de beneficii (salariu bun, bonuri de masă, ajutor cu relocarea etc.) și un voucher la Decathlon de 1100 de lei cu care să-ți cumperi ce vrei tu.

A, iar aici găsești povestea unuia dintre colegii Pentalog care au profitat de această oportunitate anul trecut. 😁

Ești programator? Pentalog s-ar putea să aibă un job disponibil în orașul tău de suflet din România

Cluj-Napoca

Dacă te regăsești mai bine în orașul Cluj-Napoca, formularul pe care trebuie să-l completezi e aici.

Despre Cluj-Napoca pot să-ți spun că, pe lângă faptul că au mâncare foarte bună, confirmată chiar de mine, se află pe locul 3 în Topul Forbes Best Cities 2019. Mai mult, Clujul ocupă locul 29 într-un clasament cu 72 de orașe din Europa aranjate în funcție de calitatea vieții. Ca o comparație, Bucureștiul se află pe locul 55 în acel clasament.

Iar dacă Brașovul e pe locul 2 în România în ceea ce privește implementarea proiectelor Smart City, Cluj-Napoca conduce acest clasament realizat de Vegacomp. În Cluj găsești autobuze electrice, smart parking, stații de reîncărcare pentru vehicule electrice și multe alte lucruri care îl transformă în cel mai smart oraș din România.

Mai mult, este și unul dintre orașele din România cu cele mai multe activități culturale: UNTOLD, Electric Castle, concerte pe Cluj Arena, piese de teatru și multe altele. E grozav să fii în mijlocul unor astfel de evenimente de talie internațională.

Dacă ești programator și alegi relocarea în Cluj-Napoca, intră acum și completează formularul de înscriere. Se caută programatori FullStack (Node, React), Java și Android. Iar dacă vei fi unul dintre noii colegi Pentalog din Cluj-Napoca vei primi în dar o trotinetă electrică ca să te poți deplasa și mai ușor prin oraș. 😁

Ești programator? Pentalog s-ar putea să aibă un job disponibil în orașul tău de suflet din România

În cazul în care nu ești unul dintre oamenii interesați de acest gen de oportunitate, te invit să dai acest articol mai departe, pentru că nu se știe cine se află în lista ta și s-ar putea muta în orașul lui de suflet datorită ție. 🤩

Leave a Reply