O echipă de români vrea să finanțeze un joc prin Kickstarter. A strâns deja aproape 20.000 de euro

Kickstarter e o platformă de crowdfunding. De fapt, cred că e cea mai mare platformă de crowdfunding. Găsești acolo tot felul de proiecte, de la gadgeturi inteligente, la jocuri sau softuri cu care să-ți ocupi timpul.

Conceptul e fain: susții ideile care-ți plac cu o anumită sumă de bani și primești niște beneficii în schimb. De obicei, poți cumpăra produsul sau jocul respectiv la un preț mai mic (adică suma pe care o investești pentru realizarea proiectului e mai mică decât dacă ai cumpăra produsul după ce ar fi finalizat). Am și eu câteva produse cumpărate prin Kickstarter. Ba chiar aștept de anul trecut un produs care va fi gata în luna mai a acestui an (dar o să scriu un alt articol pe tema asta, când ajunge jucăria). :D

Revenind la titlul, avem o echipă de români din Târgu Mureș care a făcut un joc pentru Windows, OS X și Linux. E un point and click adventure game. Sigur fiecare dintre noi a jucat cel puțin o dată așa ceva până acum. Proiectul a strâns deja aproape 20.000 de euro și mai are nevoie de încă vreo 15.000 de euro ca să poată fi finalizat. O să las mai jos clipul care povestește despre proiect, dar și link-urile de download pentru versiunea Demo, în cazul în care vrei s-o încerci.

demo - windows - kickstarter demo - os x - kickstarter

demo - linux - kickstarter

Găsești aici mai multe detalii despre proiect. Ar fi fain să audă cât mai multă lume de el și, bineînțeles, să fie susținut de cei cărora le place. Chiar aș vrea să le iasă băieților isprava, mai ales că e o metodă bună de a promova România.

7 Comments

  1. Marie Jeanne Badita 20 aprilie 2016
    • Cristian Florea 21 aprilie 2016
  2. Eugen 21 aprilie 2016
    • Cristian Florea 22 aprilie 2016
  3. Pest Control 25 aprilie 2016
  4. io 25 aprilie 2016
    • Cristian Florea 26 aprilie 2016

Leave a Reply