Reduceri la HostX.ro

Cu o experienta de peste 8 ani de zile, HostX.ro este unul dintre cei mai buni furnizori de web hosting si domenii de la noi din tara, gazduind pana in momentul de fata peste 11000 de site-uri.

De Mos Craciun, HostX.ro vine cu cadouri, dar numai pentru cei cuminti. Poti beneficia de cupoane de reduceri de pana la 30% pentru abonamentele shared si reseller hosting, cat ai spune peste.

Pentru a intra in posesia cupoanelor trebuie sa folositi urmatoarele coduri atunci cand faceti comanda:

1. HOSTX2010 – pentru o reducere de 30% la orice comanda shared hosting, fie ca e pe Linux sau Windows, cuponul fiind aplicabil o singura data pentru fiecare abonament de gazduire web.
2. HOSTX2010R – pentru o reducere de 20% la orice comanda reseller hosting, fie ca este vorba de Linux sau Windows, cuponul fiind aplicabil o singura data pentru fiecare abonament.

Cupoanele nu sunt cumulabile cu promotiile 1+1 sau Switch.

Sa recapitulam: Accesati http://www.hostx.ro si folositi in formularul de comanda oricare dintre cele 2 cupoane de mai.

Reducerile vor fi vizibile imediat in factura proforma. Conturile noi sunt se vor activa in maxim o ora de la confirmarea platii clientului.

Sa nu uit, pentru orice comanda shared hosting pentru 24 de luni se pote solicita domeniu .com sau .eu gratuit!

Suportul tehnic se spune ca este oferit 24×7 de o echipa specializata, cu un timp mediu de raspuns sub 30 de minute, iar conform informatiilor gasite pe internet, acest lucru se confirma.

Trebuie sa recunosc faptul ca eu nu detin hosting de la ei, dar daca stau bine si ma gandesc, parca m-ar bate-un gand sa-mi mut unul dintre site-uri acolo.

Tags:

5 Comments

  1. i4ever 13 decembrie 2010
    • Cristian Florea 13 decembrie 2010
  2. Blogger 15 decembrie 2010
    • Cristian Florea 15 decembrie 2010
  3. mihai 9 iunie 2017

Leave a Reply