Reduceri la HostX.ro

Cu o experienta de peste 8 ani de zile, HostX.ro este unul dintre cei mai buni furnizori de web hosting si domenii de la noi din tara, gazduind pana in momentul de fata peste 11000 de site-uri.

De Mos Craciun, HostX.ro vine cu cadouri, dar numai pentru cei cuminti. Poti beneficia de cupoane de reduceri de pana la 30% pentru abonamentele shared si reseller hosting, cat ai spune peste.

Pentru a intra in posesia cupoanelor trebuie sa folositi urmatoarele coduri atunci cand faceti comanda:

1. HOSTX2010 – pentru o reducere de 30% la orice comanda shared hosting, fie ca e pe Linux sau Windows, cuponul fiind aplicabil o singura data pentru fiecare abonament de gazduire web.
2. HOSTX2010R – pentru o reducere de 20% la orice comanda reseller hosting, fie ca este vorba de Linux sau Windows, cuponul fiind aplicabil o singura data pentru fiecare abonament.

Cupoanele nu sunt cumulabile cu promotiile 1+1 sau Switch.

Sa recapitulam: Accesati http://www.hostx.ro si folositi in formularul de comanda oricare dintre cele 2 cupoane de mai.

Reducerile vor fi vizibile imediat in factura proforma. Conturile noi sunt se vor activa in maxim o ora de la confirmarea platii clientului.

Sa nu uit, pentru orice comanda shared hosting pentru 24 de luni se pote solicita domeniu .com sau .eu gratuit!

Suportul tehnic se spune ca este oferit 24×7 de o echipa specializata, cu un timp mediu de raspuns sub 30 de minute, iar conform informatiilor gasite pe internet, acest lucru se confirma.

Trebuie sa recunosc faptul ca eu nu detin hosting de la ei, dar daca stau bine si ma gandesc, parca m-ar bate-un gand sa-mi mut unul dintre site-uri acolo.

Lasă un comentariu

5 comentarii

 • i4ever 13 Dec 2010, ora 19:32

  Eu m-am cam convins cum este cu gazduirea oferita de furnizorii romani si nu cred ca imi voi muta vreun site acolo…( m-am convins de la altii , nu de la hostx si ar fi o greseala sa generalizez, dar…)

  • Florea Cristian 13 Dec 2010, ora 20:55

   eu imi gazduiesc site-urile tot la noi in tara si am o parere foarte buna despre hostul pe care-l folosesc. nu trebuie sa generalizam, nu tot ce-i romanesc e prost, cu toate ca sunt destule hosturi proaste pe la noi

 • Blogger 15 Dec 2010, ora 10:01

  Salutare, eu unul am lucrat cu cei de la HostX si am fost super multumit. Recomand!

  • Florea Cristian 15 Dec 2010, ora 14:34

   comentariul tau conteaza foarte mult pentru cei care vor sa le foloseasca serviciile. multumesc!