Să înţelegem mai bine Digital Marketingul: 65 de previziuni care contează în 2015

Bine ai venit la conferinţa în care nimeni nu vorbeşte din cărţi. Aşa începe descrierea Digital Marketing Forum, conferinţa la care ai ocazia să-i cunoşti pe cei mai pricepuţi oameni din România din domeniul digital marketingului. Mai mult, în acest an vor veni şi specialişti din Marea Britanie, Grecia, Polonia şi Bulgaria. O să ai ocazia nu numai să asculţi ce au de spus (din experienţă proprie, nu din cărţi), ci şi să-i întâlneşti şi să afli răspunsuri la întrebările pe care le ai.

Digital Marketing Forum se desfăşoară între 26 şi 27 februarie 2015, la Hotel Crowne Plaza Bucureşti, dar până atunci, organizatorii au pregătit un eBook în care au adunat previziunile a 65 de specialişti din digital marketing despre trendurile anului 2015. Aşa am făcut rost cu toţii de o listă de lucruri care ne pot face să înţelegem digital marketingul mai bine. Dacă eşti curios, poţi descărca eBook-ul de-aici.

65 de previziuni care conteaza in digital marketing in 2015

Iar dacă vrei să participi la Digital Marketing Forum, să ştii că înscrierile se fac aici, iar programul poate fi găsit aici.

Leave a Reply