Să ne punem link-urile în buzunar

pocketUrăsc momentele în care dau peste un link interesant şi n-am timp să mă uit pe el. Când intri pe net de pe telefon şi vezi un link pe Twitter, dar n-ai timp să citeşti ce scrie, e groaznic.

De obicei obişnuiam să salvez Tweet-ul respectiv la Favorite, ca să-l găsesc mai uşor după ce ajung la un PC. Partea proastă era că uitam să mă uit peste Tweet-urile salvate la Favorite şi-mi aminteam de link-urile respective abia o lună sau două mai târziu.

Am căutat o aplicaţie care să-mi uşureze puţin munca şi care să mă lase să salvez link-urile de pe telefon şi să le pot vedea uşor pe calculator. Aşa am descoperit Pocket, care-mi permite să salvez link-urile de pe Twitter sau din browser-ul telefonului, apoi, când ajung acasă, să-mi văd salvările.

După ce mi-am instalat şi pe PC Addon-ul pentru Firefox, mi-am dat seama că poate fi extrem de util şi în alte cazuri. Spre exemplu, pot salva link-uri pentru „read later” direct din browser, iar dacă mă loghez în Pocket pe telefon sau pe orice alt calculator, văd link-urile salvate.

Utilitatea se vede la mine în momentul în care trec vreo 3 – 4 zile fără să deschid Reader-ul. Când îl deschid, am peste 300 de articole necitite. Atunci le accesez pe toate cele care mi se par interesante şi, dacă n-am timp să le citesc atunci, le salvez în Pocket.

Am scris articolul ăsta în speranţa că-i va folosi cuiva. Eu sunt foarte încântat de ce poate să facă Pocket-ul, de-aia am vrut să vă spun şi vouă despre el. Sunt sigur că mai există o grămadă de tool-uri de genul ăsta, dar Pocket e primul pe care l-am încercat. Şi singurul deocamdată.

Tu ce faci când descoperi un link interesant de care nu ai timp să te ocupi?

Poate te ajută: public săptămânal un clip util pe YouTube.
  1. Rares Cojocaru miercuri, 24 aprilie 2013, 18:10
  2. Paul joi, 25 aprilie 2013, 9:57
  3. omulvaly joi, 25 aprilie 2013, 22:12
  4. Carmen miercuri, 1 mai 2013, 20:28
   • Cristian Florea joi, 2 mai 2013, 12:51
  5. Ciprian Pardău joi, 2 mai 2013, 20:55
   • Cristian Florea vineri, 3 mai 2013, 17:29

  Adaugă un comentariu