Să vă spun despre articolul de mâine

De fapt, chiar nu vreau să vă spun ce-am să scriu mâine. Nu pentru că n-aş şti, sau pentru că vreau să vă ţin în suspans (bine, partea cu suspansul e discutabilă), ci pentru că mi se pare o porcărie.

Nu-i înţeleg pe cei care scriu azi un articol gen: „Fiţi pe fază, mâine scriu despre hârtie igienică”. Apoi încep comentariile: „woaaa, de-abia aştept” sau „nu-mi vine să cred! nu credeam că vei face asta vreodată. o să stau numai la PC mâine”. Păi scrie, frate, azi despre hârtie igienică, ce te opreşte să faci asta? Sau dacă nu poţi azi, mai bine nu mai scrii niciun articol până mâine, că nu-i un capăt de lume.

Mă gândesc şi eu acum, oare ce-ar fi să anunţ de fiecare dată articolul care va urma? Dacă ceea ce citiţi acum ar fi fost anunţat înainte? Aş fi părut cool, nu?

Lasă un comentariu

15 comentarii

 • Serginho 28 Iul 2010, ora 13:40

  In primul rand si mie mi se pare o aiureala treaba asta cu anuntatul, in al doilea rand, daca chiar vrei sa anunti, anunta pe twitter… dar nu scrie un articol care anunta un viitor articol.

  • Florea Cristian 28 Iul 2010, ora 13:57

   Dragos Asaftei are tendinta sa anunte pe twitter inainte sa scrie un articol. Nu e rea ideea, pentru ca ne da o mostra din ce va urma. Ne arata o poza care reflecta ce va aparea in articol. Mie-mi place ideea, dar nu se aplica intotdeauna si nu in orice loc

 • Sorin 28 Iul 2010, ora 13:44

  nu. nu ai parea cool deloc. Mi se pare o tampenie maxima chestia asta. Adica, de ce sa scrii despre ce vei scrie maine cand poti scrie azi? :-?

 • coolnewz 28 Iul 2010, ora 13:01

  Unii isi permit sa faca asta ca au multi care stau cu ochii pe ei deci au pe cine sa tina „cu sufletul la gura”. Acu na … e discutabil daca audienta aia chiar sta sa soarba fiecare cuvintel al respectivului, dar oricum, daca ai multi cititori si chiar pregatesti un subiect de interes, poate chiar ii ajuti anuntindu-i!

  • Florea Cristian 28 Iul 2010, ora 13:53

   oricu or sa vada articolul in cauza, fie ca-l anunti, fie ca nu. adica, daca ai audienta si articolul e chiar bun, e imposibil sa treaca peste el. cel putin asa cred eu

 • A.Dragos 28 Iul 2010, ora 15:50

  Uneleori e bine sa anunti. Mie unul imi place sa zic pe twitter ca de exemplu saptamana asta testez un aparat si voi scrie un review al lui peste cateva zile, sau ca azi am sedinta foto si maine vor fi pozele pe blog. :)

  • Florea Cristian 28 Iul 2010, ora 15:57

   pe twitter e alta treaba. dar alta e sa scrii pe blog: „maine am sedinta foto cu georgiana”. a doua zi bagi pozele. si mai scrii un articol: „de astazi testez nu-stiu-ce aparat”

   ai avea de doua ori mai multe articole, dar 50% dintre ele ar fi balarii

 • Pavel 28 Iul 2010, ora 15:49

  Moda asta a cam trecut. Sau poate ca nu mai urmaresc eu blogurile alea? Hmmm :D

  • Florea Cristian 28 Iul 2010, ora 15:56

   primul blog din zelist ne-a „incantat” astazi cu un articol de genu’ asta. deci moda inca tine

 • Coțofana 28 Iul 2010, ora 23:14

  Da, dacă ai ajuns deja pe un piedestal de dimensiuni minime, poți face valuri printre fani trâmbițându-ți subiectele articolelor viitoare:

  După cum ai remarcat și tu, cititorilor le place să sară la cap, să speculeze, sa anticipeze. Trebuie doar să le intinzi un deget și vor fi fericiți. Ai tu sufletul ăla să le poți refuza cu brutalitate una din micile bucurii ale vieții? :P

 • danbrasov 29 Iul 2010, ora 09:10

  Hahaha, ma amuz copios pe tema asta. Stii si tu de ce ( cred) ! :))

  • Florea Cristian 29 Iul 2010, ora 09:19

   nu cred ca stiu :)) dar imi poti spune. pe messenger, daca nu se poate aici.

 • Andrei 1 Aug 2010, ora 20:21

  Sa scrii despre asta mi se pare o totala lipsa de inspiratie… Daca tot vrei sa faci asta mai bine pui un widget in sidebar care sa-ti afiseze viitoarele articole decat sa scrii articole in prostie degeaba.

 • predictii sportive 7 Ian 2011, ora 19:24

  Ar fi interesant sa anunti despre ce vrei sa scrii a doua zi. Ai pune lumea in tema si ar avea o mai mare influenta asupra cititorilor blogului. Cel putin asa cred eu.