Samsung a anunțat de ce luau foc smartphone-urile Galaxy Note7

Astăzi, la Seul (Coreea de Sud), Samsung a ținut o conferință în cadrul căreia a arătat rezultatele investigațiilor din ultimele luni pe tema problemelor la bateriile terminalelor Galaxy Note7. Mi s-a părut interesant faptul că au ieșit public să spună cu ce-au greșit și cred că e important ca oamenii să știe unde au fost probleme, dar și ce au de gând cei de la Samsung să facă pentru a nu se mai repeta.

De menționat e faptul că smartphone-urile Samsung Galaxy Note7 au avut două tipuri de baterii. Bateria A (să-i zicem așa, generic) era în terminalele lansate inițial, iar Bateria B în cele date spre vânzare după ce Samsung a anunțat că a rezolvat problema cu smartphone-urile A și că noile baterii ar trebui să funcționeze bine. Pe sistemul „un ghinion nu vine niciodată singur”, atât bateriile din categoria A, cât și cele din categoria B au avut probleme (dar erau probleme diferite). În infograficul de mai jos poți vedea exact care au fost problemele în cauză.

Infografic - Rezultatele anchetelor Samsung Galaxy Note7

Iar dacă ești curios ce-o să se schimbe după această experiență, cei de la Samsung promit următorul sistem de control al bateriei:

Infografic samsung - sistemul de control al bateriei

Iar mai jos poți vedea explicațiile și în variantă video. :D

http://www.youtube.com/watch?v=6s4uqr1serU

Tags:

Leave a Reply