Cum verifici sănătatea bateriei pe Android

Ok, ai un smartphone cu Android și vrei să știi dacă bateria lui te mai ține sau nu. Pe iPhone există o funcție care îți zice care e sănătatea bateriei, ca să-ți dai seama dacă trebuie schimbată sau nu, dar pe Android cum faci?

Ei bine, dacă vrei să vezi care e sănătatea bateriei pe un Smartphone cu Android, să știi că există o aplicație pentru asta. Am povestit despre ea în clipul de mai jos, iar dacă ai întrebări despre cum funcționează, te rog să-mi spui.

În linii mari, ca să afle sănătatea bateriei telefonului tău cu Android, aplicația verifică exact câtă putere intră în bateria ta, comparând asta cu cât știe că ar trebui să intre dacă ar funcționa ca în prima zi. Apoi îți spune care e diferența dintre cât intră, versus cât ar trebui să intre.

Și așa afli dacă bateria ta este sănătoasă sau nu. Adică dacă trebuie înlocuită sau mai poți aștepta. Detalii găsești în clipul de mai jos 👇🏻

Dacă ți-a plăcut clipul de mai sus și vrei să fii la curent cu toate clipurile pe care le public, te invit să dai subscribe aici.

Leave a Reply