Acum poți face Screen Sharing cu Facebook Messenger pe web, iOS și Android

Facebook încearcă să împrumute constant opțiuni de la alți jucători din piață ca să mai câștige câte ceva din felia acestora. După ce au început să împrumute tot felul de funcții de la YouTube (posibilitatea de a crea playlist-uri, monetizare în clipurile creatorilor de conținut etc.), a venit vremea ca funcțiile noi de la Facebook să fie împrumutate și de la Zoom și Skype. 😁

Inițial au lansat funcția Messenger Rooms, care îți permitea să faci o întâlnire video online la care putea participa oricine avea link-ul, iar acum au anunțat că au introdus funcția de Screen Sharing și pe iOS și Android, după ce ea era disponibilă deja în versiunea web a site-ului.

Astfel, dacă ești într-o conversație video pe Facebook Messenger, acum poți să le arăți celor din conversație ecranul telefonului tău. Am testat și eu funcția și e foarte intuitivă. Pur și simplu îți apare un buton de Share Screen, iar după ce apeși pe el, cei din acea conversație vor începe să-ți vadă ecranul.

Poți folosi funcția de Screen Sharing în conversații cu maximum 8 persoane (sau 16 persoane, dacă folosiți Messenger Rooms în locul unui apel simplu video).

Mi se pare o variantă bună pentru discuțiile cu 2 sau 3 prieteni, dacă nu aveți Zoom Premium sau nu vreți să vă instalați aplicații extra, pentru că nu există limită de timp în cadrul conversației și, având screen sharing activat, vă puteți organiza mai bine așa. 😁

Acum poți face Screen Sharing cu Facebook Messenger pe web, iOS și Android

Leave a Reply