Scrie și tu un mesaj de susținere pentru românii participanți la Campionatele Internaționale de Înot

Între 8 și 12 iulie, la Bazinul Olimpic „Anatol Grințescu” din cadrul Complexului Sportiv Dinamo București (Șos. Ștefan cel Mare, nr. 7-9, sector 2, București), vor avea loc Campionatele Internaționale de Înot ale României.

Partea faină e că acesta este primul Campionat Internațional de Înot care este organizat în România în ultimii 30 de ani și care este integrat în Calendarul competițional FINA (Federația Internațională de Natație) și LEN (Liga Europeană de Natație). Din ce-mi dau seama din declarațiile pe care le-a dat Camelia Potec (președintele Federației Române de Natație și Pentatlon Modern), dacă facem o figură frumoasă la această ediție, vom avea ocazia să organizăm în viitor și alte competiții cu o importanță atât de semnificativă. Mai mult, Camelia țintește ca la un moment dat să aducem Campionatele Europene în România, ceea ce ar fi chiar fain.

Revenind la Campionatele Internaționale de Înot care se desfășoară zilele astea, Mercedes-Benz România a hotărât să susțină românii participanți la competiție și să-i încurajeze cu ajutorul nostru, al celor care mai intrăm din când în când pe net. Așa că a făcut filmulețul de mai jos, iar dacă lași un comentariu pe pagina de Facebook cu un mesaj de susținere, sunt șanse mari ca mesajul tău să fie printat pe o pancartă și să apară în tribune în cadrul competiției.

Mercedes-Benz România susține performanța la Campionatele Internaționale de Înot ale României, în perioada 8-12 iulie….

Posted by Mercedes-Benz Romania on Thursday, July 2, 2015

Susținerea e importantă în special pentru că la această competiție avem ca obiectiv și atingerea baremurilor pentru participarea la Jocurile Olimpice de la Rio, din 2016, pe lângă cucerirea medaliilor. Mesajele celor de acasă pot face diferența între un timp care să-i trimită pe româmi la Jocurile Olimpice și unul care să-i facă să rămână acasă.

One Response

  1. Eugen 7 iulie 2015

Leave a Reply