Service Calculatoare

Bei ServiceDe câte ori ţi s-a stricat PC-ul? De câte ori ai avut nevoie de cineva care să te ajute să-l repari, dar nimeni nu era de găsit? De câte ori ţi-a trebuit un service calculatoare, pe care nu ştiai de unde să-l iei?

Agenţia web Blue Engineering îţi stă la dispoziţie (în Bucureşti şi împrejurimi), având grijă să primeşti servicii profesionale, la cele mai mici preţuri (iar dacă găseşti în altă parte mai ieftin, îţi returnează de două ori diferenţa). Ce poţi repara la ei? Orice, începând de la PC-uri, laptopuri, monitoare, plăci de bază până la surse, imprimante, cartuşe de imprimantă etc. Tot ei îţi pot şi devirusa calculatorul dacă e nevoie, sau pot instala sisteme de operare, antiviruşi, Suita Microsoft Office, sau pot repara problemele de reţea.

Totodată, dacă ai o firmă, sau o reţea mai mare de calculatoare acasă, poţi apela la abonamentele de mentenanta calculatoare, unde ai deplasări gratuite şi nelimitate la tine acasă (sau în firma ta), suport cât mai rapid (dacă e nevoie, prin mail sau prin telefon), menţinerea echipamentelor într-o stare excelentă de funcţionare, consultanţă inclusă gratuită de software şi hardware etc.

Iar dacă tot ce ţi-am spus nu-i de-ajuns, să ştii că băieţii se ocupă şi cu recuperari date pierdute de pe hard disk-uri (fie că e vorba de partea electrică sau mecanică), stick-uri usb, sau carduri de memorie. Ei îţi vor recupera informaţiile fie că nu mai poţi ajunge la ele, fie că pur şi simplu te-ai trezit că nu mai sunt acolo, sau că sunt virusate, ori că produsul în cauză, nu mai este recunoscut de calculator.

Totodată, ca să sporeşti sansele ca datele tale să rămână intacte şi să poată fi recuperate, agenţia web Blue Engineering îţi oferă un mic ghid, pe care vă invit să-l citiţi şi să-l urmaţi.

A, ca să nu uit, diagnosticarea problemei este gratuită, în cazul în care te hotărăşti să repari defecţiunea folosindu-te de serviciile celor de la Blue Engineering.