Cât de mult poate ajuta un share

Eu cred foarte mult în puterea microcomunităților, chiar și atunci când ne gândim la un share dintr-o rețea socială. Cred că dacă ai 100 de prieteni pe Facebook și le transmiți un mesaj potrivit intereselor lor, există șanse mari ca acel mesaj să ajungă la persoanele potrivite. Și chiar dacă în momentul acela nu reacționează la postarea ta, s-ar putea ca peste câteva luni să te întâlnești cu unii dintre ei și să-ți mulțumească pentru acel share.

Din acest motiv, de fiecare dată când susțin un proiect care se adresează doar unei părți mici dintr-o comunitate, mă gândesc la faptul că nu e neapărat important ca acea informație să ajungă la mii de oameni, ci e important să ajungă la acei puțini oameni pentru care proiectul contează sau la cei cărora cauza le poate schimba viața în bine.

Cu acest gând am pornit și acest articol, prin intermediul căruia vreau să-ți povestesc despre cum contribuie Centrul Comercial Sun Plaza la realizarea unor proiecte care să ajute comunitatea sectorului 4.

Ce trebuie să știi despre Bursele Sun Plaza pentru comunitate

Pe scurt, Sun Plaza a pregătit 5 burse de câte 1000 de euro pentru organizațiile și asociațiile care desfășoară proiecte în sectorul 4. Înscrierile pentru Bursele Sun Plaza se încheie 31 august 2017.

Bursele se vor acorda pentru proiecte care se încadrează în cel puțin una dintre temele: Educație, Artă și Cultură, Sănătate. Dacă mă întrebați pe mine, acestea ar putea fi oricând în topul temelor la care fiecare dintre noi ar trebui să contribuie. Bursele nu se vor acorda sub formă de donație, ci vor putea fi folosite pentru achitarea diverselor cheltuieli ale proiectului.

Mesajele pe care vreau să le transmit prin intermediul acestei postări sunt două și sunt simple:

1. Dacă reprezinți o asociație sau o organizație, înscrie-ți proiectul pe această pagină.

2. Dacă nu reprezinți o asociație sau o organizație, gândește-te că în lista ta de prieteni ar putea fi persoane interesate de mesajul transmis prin intermediul acestui articol. Povestește-le despre Bursele Sun Plaza pentru comunitate. Așa le vei ajuta să-și desfășoare proiectele mai ușor. Cu cât ajunge informația aceasta la mai multe persoane, cu atât mai bine.

2 Comments

  1. Tudor 3 mai 2017
    • Cristian Florea 4 mai 2017

Leave a Reply