Am vizitat cel mai mare showroom de piatră naturală din România. Cam așa a fost

Acum ceva timp am fost împreună cu colegii de la Kooperativa 2.0 să vizităm cel mai mare showroom de piatră naturală din România. Interesant e faptul că showroomul aparține unui business care și-a început activitatea ca un magazin online, adică piatraonline.ro.

Câteva cuvinte despre piatraonline.ro:

  • și-au început activitatea în 2008, fiind primul magazin online din România dedicat pietrei naturale;
  • în 2010 au deschis primul showroom, de 300 de metri pătrați, iar în 2011 au extins oferta din magazin prin adăugarea produselor din marmură și travertin. Tot atunci au obținut și niște contracte de exclusivitate cu câteva cariere din Grecia și Bulgaria;
  • acum au în ofertă peste 1900 de produse, aduse din 15 țări;
  • showroom-ul vizitat de noi a fost deschis în 2014. Se întinde pe două nivele și are 1000 de metri pătrați, fiind cel mai mare showroom de piatră naturală din România. Hai să vezi și câteva imagini de acolo:
  • dacă nu ai timp să mergi în showroom, dar ești curios cum este piatra pe care o găsești pe site, îți pot trimite acasă câteva mostre. Mostrele sunt gratuite, iar tu va trebui să plătești doar transportul. Mai multe detalii găsești aici.
  • dacă ai nevoie de inspirație pentru amenajarea casei sau apartamentului, găsești aici o galerie de fotografii cu proiecte ale clienților lor;
  • au singurul call center dedicat din domeniu, la numărul 021 9907;
  • asistență tehnică online timp de 6 zile pe săptămână. Au 4 angajați care doar asta fac, ajută clienții pe chatul de pe site cu diverse probleme.

Ce mi-a plăcut în showroom

1. E făcut în așa fel încât să te inspire. Nu au pus niște pietre acolo și gata, ci l-au amenajat în așa fel încât să-ți poți da seama cam cum s-ar potrivi piatra respectivă într-o locuință. Hai să vezi niște poze făcute acolo, ca să-ți dai seama mai ușor despre ce vorbesc:

2. Există un fel de sală de întâlniri unde poți merge cu arhitectul sau designerul interior cu care vii, ca să discutați exact ce e de făcut după ce ați văzut ce oferă magazinul și să nu fiți deranjați.

3. Au în showroom tot ce se găsește pe site, în cazul în care găsești online ceva ce-ți place și vrei să vezi cum e textura materialului în realitate sau dacă îți convine culoarea.

4. În cazul în care nu știi exact ce vrei sau care e diferența dintre travertin, marmură sau alte pietre pe care le mai au ei pe-acolo, găsești un reprezentant care îți răspunde la orice întrebare, fără niciun fel de problemă.

5. Book of Rocks. :))

Rasfoiesc Book of Rocks. La propriu :))
#BloggersRocks #Piatraonline

Posted by Cristian China Birta on Thursday, July 28, 2016

Cam asta am avut de zis despre cel mai mare showroom de piatră naturală din România. Cred că ar trebui să treci pe-acolo dacă ai de gând să renovezi casa și vrei să folosești piatră naturală în locuință. Apropo de asta, cei de la piatraonline.ro ne-au zis că pot face absolut orice din piatră, deci ai putea încerca să le dai câteva provocări, dacă vrei. A, încă ceva: în această perioadă au un concurs în urma căruia poți câștiga un super grătar de grădină.

Leave a Reply