Şi … tot nu ştiţi ce-i aia, right?

Mă refer la un sondaj făcut de către mine cu ceva timp în urmă. Întrebarea suna cam aşa:
[poll id=”18″]

Ok. După cum vedeţi mai sus, din 51 de persoane, 17 au spus că nu ştiu ce este junk food, ceea ce era de bănuit dar nu în proporţii atât de mari. Adică, bănuiam că vor fi şi persoane care vor spune „Ce e aia?” dar nu m-am gândit că acest răspuns va fi câştigătorul poll-ului.

Dacă stau să mă gândesc mai bine, o parte din vină o am şi eu pentru că trebuia să fac instruirea dinainte sau să scriu întrebarea pe înţelesul tuturor. Dar, cum zicala „mai bine mai târziu decât niciodată” este în floare, vă pot explica şi acum ce este acest „junk food”.

Well, dacă vă uitaţi la filme cu şi despre New Yorkezi şi sunteţi atenţi la mai mult decât subtitrare şi imagini, observaţi faptul că americanii folosesc aceste cuvinte când determină mâncarea de fast-food sau mâncarea nesănătoasă în general. Mai târziu am împrmutat-o şi noi, românii, asemeni multor alte cuvinte (precum job, topic, post, şi altele)

Well … fie că eraţi mâncători înrăiţi de fast-food-uri, nu le suportaţi sau voiaţi să răspundeţi în alt mod şi totuşi aţi spus că nu ştiţi ce sunt alea, nu mai contează. Bucuraţi-vă că aţi învăţat ceva nou today!

7 Comments

  1. redandblue 15 februarie 2009
  2. Cristian Florea 15 februarie 2009
  3. SteeL 15 februarie 2009
  4. TheBes7 15 februarie 2009
  5. Cristian Florea 15 februarie 2009
  6. redandblue 16 februarie 2009
  7. Andrei 3 decembrie 2009

Leave a Reply