De astăzi o să folosesc Snapchat în fiecare zi, timp de 30 de zile

Când am fost cu trenul Beck’s până la Electric Castle, am învățat cum se folosește Snapchat. De fapt, a avut cineva răbdarea să-mi explice ce face fiecare buton de-acolo, cum pot adăuga filtre, cum urmăresc persoane și cam tot ce ar trebui să știu despre Snapchat.  Pentru cei care nu știu, Snapchat e o rețea socială foarte populară în rândul tinerilor, în cadrul căreia poți încărca filme sau imagini, iar cei care te urmăresc le pot vedea numai timp de 24 de ore după ce le-ai publicat. La 24 de ore de la publicarea filmelor sau imaginilor, acestea vor dispărea.

Încă n-am înțeles la ce ar putea fi util acest gen de conținut, dar tocmai asta vreau să fac prin intermediul acestui experiment, să-i înțeleg utilitatea și să văd cum poți interacționa cu cei care te urmăresc și cei pe care-i urmărești.

Am mai făcut un experimenta asemănător cu Instagram, iar după 30 de zile mi-am dat seama că îmi place tare mult să urc fotografii acolo și am rămas un susținător al rețelei. Vom vedea peste fix o lună cum o să mi se pară Snapchatul.

Până atunci, să știi că username-ul meu pe Snapchat e cristian-florea, iar dacă vrei să mă găsești mai ușor, salvează poza de mai jos în telefon și adaugă-mă prin Snapcod.

Cristian Florea - Snapchat

Dacă nu folosești Snapchat, nu m-ar deranja să încerci și tu acest experiment. ??

Lasă un comentariu

2 comentarii

  • Cristi 3 Aug 2016, ora 18:02

    De cateva luni se chinuie o prietena sa ma convinga ca „Snapchat e tare!!”, dar nu ma las deloc. Sunt prezent pe tot ce inseamna social media, dar Snapchat-ul parca nu ma atrage nici macar cat sa-l incerc la mine pe device.

    • Cristian Florea 4 Aug 2016, ora 08:44

      La mine devine din ce în ce mai interesant. O să scriu un articol pe tema asta. Oricum, între timp au scos cei de la Instagram ceva care seamănă cu Snapchat și parcă e mai fain acolo. :))