Hai și tu la Top Social Brands. Bloggerii au acces gratuit. :D

Top Social Brands este un eveniment care arată în fiecare an topul brandurilor cu cea mai mare implicare în Social Media. În acest an, întâlnirea are loc pe 15 mai, la Hotel Howard Johnson, București.

Partea faină e că pe lângă conferință și, bineînțeles, întâlnirea cu speakerii, vei avea ocazia să te întâlnești și cu foarte mulți oameni din companiile de top din România, pentru că multe își vor trimite câte-un reprezentant, fiind un top extrem de așteptat.

Apropo, în ultimii 7 ani (adică de când se face studiul și până azi), Vodafone a fost pe primul loc în top. Sunt curios dacă și de data aceasta va fi tot el acolo sus. :D

Și cum ziceam și în titlu, dacă vrei să vii la conferință, să știi că accesul la eveniment este gratuit pentru bloggeri, iar pentru ceilalți, pentru nebloggeri (dacă-mi permiteți :))), înscrierea costă 75 € + TVA. Fie că ești blogger sau nu, te poți înscrie aici.

Atât deocamdată. Ne vedem acolo, da? Apropo, hai sa-ți arăt topul de anul trecut.

Layout 1

Lasă un comentariu

2 comentarii

  • raresm 11 Mai 2015, ora 08:15

    Prevăd ca Telecom va fi pe primul loc anul asta.

    • Cristian Florea 11 Mai 2015, ora 10:27

      Hmm, nu m-am gândit la asta, dar ai putea avea dreptate. Lansarea și campaniile de rebranding ar putea să-i propulseze pe primul loc. :D să vedem.