Acum poți adăuga sondaje în clipurile video de pe Facebook

După ce în trecut au adăugat posibilitatea de a face sondaje în timpul clipurilor Live, astăzi am observat că mi s-a activat funcția de adăugare a sondajelor în orice clip video urcat pe pagina de Facebook.

Practic, în momentul în care urci un clip nou sau editezi un clip deja încărcat, poți seta ca la anumite cadre publicul să fie întrebat anumite lucruri. Am făcut câteva print screen-uri și le-am atașat mai jos, ca să vezi cam cum funcționează sistemul.

Dacă administrezi o pagină de Facebook mi se pare o oportunitate bună de a interacționa cu comunitatea ta. În plus, ar putea fi un tool bun de a crește rata de retenție a clipurilor video. Spre exemplu, dacă vezi că pe la secunda 15 sunt mulți oameni care închid clipul, poți pune o întrebare captivantă pe la secunda 13 – 14, ca să-i motivezi să se uite până la final.

În plus, e o ocazie bună de a crea tipuri noi de conținut, cum ar fi clipuri cu întrebări de cultură generală, în care îi provoci pe urmăritori să răspundă anumitor întrebări, iar ulterior le arăți răspunsurile corecte. Înainte să vadă răspunsul corect, vor ști și ce procent dintre cei care au votat au ales exact același răspuns cu al lor. :D

De menționat e faptul că momentan opțiunea este disponibilă doar pe paginile de Facebook, nu și pe conturile personale.

Leave a Reply