Cum ar fi să poți chema pe cineva să îți spele mașina acasă? Ei bine, există o aplicație pentru asta

Zilele trecute am primit pe LinkedIn un mesaj de la Ionuț, care îmi spunea că a lansat un start-up numit Vehicool prin intermediul căruia poți comanda o echipă care să vină să-ți spele mașina acolo unde se află, fără să fii nevoit s-o duci la spălătorie.

Mi-a plăcut ideea, așa că m-am gândit să v-o împărtășesc și vouă. 🚗 Serviciul se desfășoară momentan doar în București, iar totul se face simplu, cu ajutorul aplicației mobile Vehicool (download pentru iOS și Android).

Îți faci cont în aplicație, selectezi locul în care se află mașina, alegi ce serviciu îți dorești (exterior – 39 de lei sau interior + exterior – 79 de lei), alegi ziua și ora în care vrei să-ți fie spălată mașina și cam aia e. 😁

Momentan se pare că serviciul este disponibil doar în zilele de weekend, dar fiind un start-up sunt sigur că se vor dezvolta ușor-ușor.

N-am testat serviciul, dar dacă te uiți pe pagina lor de Facebook o să vezi fotografii cu before & after și o să-ți dai singur seama dacă merită să-i folosești sau nu.

Mie mi se pare faină ideea de a-ți spăla mașina fără să mai pierzi tu timp pentru asta. În plus, plata se face direct din aplicație, deci totul e sigur, rapid și ușor.

Mai mult, folosesc și o soluție specială pentru a curăța mașina, astfel încât au nevoie de doar 2 litri de apă pentru spălare.

Serviciul ăsta îmi amintește că acum vreo doi ani de zile am fost la un eveniment la care era invitat Brian Solis și povestea că el nu și-a mai pus singur motorină de câțiva ani, pentru că în SUA există servicii prin intermediul cărora chemi pe cineva să-ți umple rezervorul acolo unde te afli. Mi s-a părut fascinant, tocmai pentru că reușești să câștigi foarte mult timp făcând asta.

Cum ar fi să poți chema pe cineva să îți spele mașina acasă? Ei bine, există o aplicație pentru asta

Leave a Reply