Cum să stai departe de spoilere pe Facebook atunci când apare un sezon nou dintr-un serial

Azi dimineață, pe la 4:00, a fost lansat noul sezon din Game of Thrones în România. Dacă nu știi unde să-l urmărești, îl poți vedea pe HBO diseară, de la 20:00 sau îl găsești pe pe HBO GO la orice oră. Tot astăzi este și una dintre acele zile în care cei care n-au reușit să vadă încă noul episod intră pe Facebook cu teama că cineva ar putea scrie acolo spoilere, adică lucruri care s-au întâmplat în acel episod. Și e teama aia de a afla ce se întâmplă în acel episod înainte de a-l vedea și de a nu te mai bucura atât de mult de film în momentul în care îl vezi. Se numește spoilerofobie, cred. :))

Dacă suferi de spoilerofobie, să știi că există o aplicație pentru Chrome, Firefox, Opera și Safari care-ți permite să ascunzi statusurile de pe Facebook despre anumite teme. Îți dă voie chiar să pui niște cuvinte pe care nu vrei să le vezi în News Feed, dacă ești sătul de anumite subiecte și vrei să le ascunzi. Extensia se numește Social Fixer și poate fi descărcată de aici.

Are niște setări chiar interesante și intuitive. Ai inclusiv setarea de a vedea cele mai recente postări atunci când deschizi Facebook-ul sau, cea care face subiectul acestui material, „Hide Game of Thrones Spoilers til Monday”. Poți chiar să schimbi fontul de pe Facebook cu ajutorul acestei extensii, plus multe, multe altele. Te las pe tine să le descoperi și să le spui și altora că ai rezolvat problema spoilerelor.

Până data viitoare, winter is coming! :D

game of thrones - spoilere facebook

sursă foto

Leave a Reply