Știi că a fost o tabără reușită când te întorci acasă mai inspirat și cu mai mulți prieteni

Nicăieri nu poți face networking mai bine decât la Social Media Camp. Și oricât ai încerca să mă convingi că nu-i așa, am zeci de argumente care ar putea să-mi susțină teoria. Poți lua orice eveniment din București care are zone de networking sau pauze de cafea și-o să vezi că la nici unul dintre ele n-o să poți vorbi atât de relaxat și de deschis cu invitații. Pentru că taberele de Social Media organizate de Revista Biz au un lucru în plus: se întâmplă departe de oraș.

Și când vii în tabără nu-ți mai stă gândul la mailuri, la întâlniri sau la ce mai ai de rezolvat la birou, pentru că atmosfera de-acolo te face să fii atent la prezentările din tabără, la oamenii de-acolo și, ar fi aiurea să nu recunosc, la petrecerile din fiecare seară.

A 10-a ediție de #bizsmscamp a fost, din punctul meu de vedere, cea mai reușită de până acum. De fapt, fiecare ediție mi se pare că este mai reușită decât precedenta, pentru că o aștept atât de mult încât mă bucur de ea ca și cum ar fi ultima. Și le spun tuturor celor cu care discut pe tema asta că trebuie să vină măcar o dată ca să vadă cum e. Iar dintre cei care m-au ascultat și au venit,  n-am auzit pe nimeni să spună că nu ar mai veni și altădată.

E o investiție extrem de bună atât în dezvoltarea ta, ca persoană, cât și în businessul pe care-l reprezinți sau în rețeaua de oameni din domeniu cu care urmează să colaborezi (pentru că mereu se leagă colaborări cu prietenii pe care ți-i faci în tabără). Și să știi că deși totul pare lapte și miere când vine vorba de tabăra asta, nu e chiar așa, pentru că e foarte greu să te trezești la 10 dimineață și să fii în sala de conferințe după ce ai petrecut până noaptea târziu, dar numai cei cu adevărat puternici vor putea trece peste acest test, care pare extrem de simplu la o primă vedere, dar devine complicat pe măsură ce se adună numărul de ore nedormite din cele 4 zile de tabără. :))

Prezentările de la această ediție le găsești aici, iar dacă vrei să vii în ediția din vară a taberei, să știi că aceasta va avea loc între 30 iunie și 3 iulie 2016. Te anunț eu când încep înscrierile. Tu blochează-ți data în calendar până atunci. :D

social media snow camp

P.S.: Aici poți vedea ce activări au făcut brandurile la #bizsmscamp10.

2 Comments

  1. Eugen 23 decembrie 2015
    • Cristian Florea 28 decembrie 2015

Leave a Reply