Știri din Social Media [4]

Iată ce s-a mai schimbat în peisajul Social Media în ultimul timp. 😁

➡️ Facebook adaugă un buton de preview pentru postările de pe pagină. Util pentru agențiile care trebuie să arate clienților postările înainte să le publice.

➡️ Google Photos înțelege ce scrie în fotografiile tale cu text și te lasă să le cauți în funcție de textul aflat în ele

➡️ LinkedIn a stopat 21.6 milioane de conturi fake în 2019

➡️ Facebook închide Chat-ul din grupuri pentru a stopa spamul. Practic, puteai face un chat comun împreună cu membrii grupurilor în care erai activ, dar acum nu se mai poate pentru că multă lume folosea funcția asta pentru a face spam.

➡️ Google a schimbat pagina de rezultate ale căutărilor în așa fel încât să ai informația de care ai nevoie direct acolo, fără să fie nevoie să dai click pe link-urile afișate pentru detalii. Rezultatul? Mai bine de 50% dintre căutările de pe Google sunt fără click-uri pe link-urile afișate, pentru că oamenilor le sunt de-ajuns informațiile oferite în pagina de rezultate.

➡️ Google Maps are o funcție nouă care folosește Augumented Reality ca să-ți arate direcția în care trebuie să mergi. Cam așa funcționează.

➡️ Acum poți urca poze 3D pe Facebook chiar și de pe device-urile cu sistem de operare Android.

➡️ LinkedIn a publicat un ghid care-ți explică cum se folosește funcția LinkedIn Live Video. Funcția nu e încă disponibilă în România, dar va urma. 😁

➡️ 4 Ways to Keep Instagram Stories Viewers Engaged

Dacă vrei să vezi și articolele precedente cu știri din social media, intră pe această pagină.

Leave a Reply