E strigător la cer! – o să merg să cunosc vocile românești ale lui Louie și Andy Anderson la Comic Con

Cei care s-au uitat la desenele Viața cu Louie de pe Fox Kids știu că replica „E strigător la cer!” îi aparține lui Andy Anderson, dar și că mai sunt o mulțime de replici inconfundabile din acest desen animat care, pentru unii dintre noi, au reprezentat un motiv foarte bun să ne pierdem ore întregi în fața televizorului când eram mici.

Scriu articolul pe care tocmai îl citeșți pentru că m-a provocat Cristi. El zice că se duce la Comic Con (8 – 10 mai, la Romexpo) ca să-l întâlnească pe Robert Knepper, unul dintre actorii din Prison Break. Apoi m-a întrebat pe mine pentru ce merg acolo. Cum nu m-am uitat la Prison Break și cum fața lui Louie Anderson mi-a atras atenția atunci când am aruncat o privire pe lista de invitați, am zis că ăsta e motivul pentru care trebuie să merg.

cine face dublarea pentru viata cu louie

Pornind de-aici, mi-a venit o idee: cum ar fi să facem o listă cu replici celebre din Viața cu Louie? Iar când merg să-i întâlnesc pe actori, să le povestesc despre asta, să vadă cât de mult a contat pentru generația noastră faptul că au dublat un desen animat foarte bun.

Bineînțeles, dacă tot merg la Comic Con, o să-mi fac și o poză pe Tronul de Fier din Game of Thrones (apropo, dacă ești blogger, poți merge în Amsterdam, la Game of Thrones Exhibition) și o să încerc să-i cunosc și pe actorii din Umbre sau pe alți invitați din serialele și filmele pe care le-am mai văzut (vin și actori din Game of Thrones, Stăpânul Inelelor, Supernatural, dar și youtuberi celebri, din strâinătate și din România). :D

În încheiere, să știi că avem 5 invitații la Comic Con pentru bloggeri. Și acum dau leapșa către Claudiu, că-s curios ce vrea el să vadă acolo.

Dar nu uita de lista cu replici celebre din Viața cu Louie. :D

5 Comments

  1. Oana Tudorache 1 mai 2015
    • Cristian Florea 4 mai 2015
  2. Kathy 4 mai 2015
    • Cristian Florea 4 mai 2015
  3. stefania catiu 5 mai 2015

Leave a Reply