Sun Plaza aniversează 100 de milioane de clienți. Uite ce ți-a pregătit cu această ocazie

În 2012, când m-am mutat în București, am reținut Sun Plaza ca fiind singurul centru comercial din România în care puteai intra direct de la metrou. Când afară erau -20 de grade Celsius sau, la extrema opusă, când erau +35 de grade Celsius, acest detaliu era unul extrem de important, pentru că nu trebuia să interacționez prea mult cu vremea de afară ca să merg la cumpărături și, chiar dacă nu voiam neapărat să-mi cumpăr ceva, aveam un loc unde să pot pierde vremea fără prea mult efort.

Dar nu numai acest lucru face ca Sun Plaza să fie un Centru Comercial preferat de foarte mulți bucureșteni. Faptul că investesc frecvent în organizarea de evenimente inedite, că au cea mai mare instalație de Crăciun din lume, că au un vlog cool sau expoziții rar întâlnite îl fac unul dintre centrele comerciale preferate de bucureșteni. În plus, pentru mine este un loc special pentru că, în 2014, am câștigat o competiție de șutat la poartă acolo, deși eu nu mă pricep la fotbal. Cumva, mi-au dat speranța că, la un moment dat, pot încerca o carieră și în acest sens. 😂

În luna aprilie, Sun Plaza aniversează 100 de milioane de vizitatori. Dacă ai număra până la 100 de milioane și ai petrece o secundă ca să pronunți fiecare număr, ai avea nevoie de aproximativ 3 ani de zile ca să termini de numărat. Da, atât de mulți oameni au vizitat Sun Plaza de-a lungul timpului. Tot ca o punere în context, dacă toți vizitatorii ar fi locuitori ai Bucureștiului, ar rezulta că fiecare bucureștean a fost în Sun Plaza de aproximativ 47 de ori. Asta așa, #casastiti.

Dar ce aduce Sun Plaza cu ocazia celebrării a 100 de milione de vizitatori?

Să începem cu distracția: Astăzi, pe 26 aprilie, de la ora 19:00, vei putea participa la un concert Antonia și Vița de Vie.

Tot începând de azi, dar cu bătaie mai lungă, adică până duminică, pe 29 aprilie:

  • 1000 de premii surpriză pentru cei care achiziționează produse în valoare de 100 de lei din magazinele Sun Plaza sau 200 de lei din Cora și Leroy Merlin. Premiul cel mare este un weekend de două persoane la Green Village, un resort de 4 stele din Sf. Gheorghe, Tulcea.
  • Eveniment dedicat copiilor, testul celor 100 de ghicitori.
  • Thai Ice Cream for free pentru clienți. 🍦

Recomandarea mea e să dai o fugă până în Sun Plaza zilele astea, mai ales că acum ai mai multe motive ca să faci asta.

Leave a Reply