La Sun Plaza se aprinde cea mai mare instalație de luminițe de Crăciun din lume. Hai și tu s-o vezi!

Sun Plaza a fost certificată de cartea Guinness World Records pentru că a aprins instalația cu cele mai multe beculețe de interior din lume, deținând o instalație cu aproximativ 500.000 de luminițe, pe care o va aprinde miercuri, pe 16 noiembrie, de la ora 19:00.

Cea mai mare instalație de luminițe indoor din lume merită și un party pe măsură, așa că seara de 16 noiembrie va avea și câțiva invitați speciali, pe o scenă amplasată la Sun Plaza. Vorbim de Trupa „The Pastels”, Deep Central și INNA.

Eu abia aștept să văd cum se va aprinde o jumătate de milion de lumințe mai ales că, în pagina care atestă recordul Guinness, scrie că în 2010 a fost nevoie de o muncă de două săptămâni pentru a fi montată toată instalația și cred că și acum e vorba tot de un interval asemănător. Mă bucur, de altfel, că Sun Plaza a ales să le ofere românilor oportunitatea de a vedea ceva unic în lume. Și că le oferă ocazia de a intra în pregătirile pentru sărbătorile de iarnă într-un mod grandios.

Mai mult, dacă vii la Sun Plaza în seara de 16 noiembrie, vei putea beneficia de reduceri și gratuități la Brioche Doree, Second Cup şi restaurantul Spartan, în intervalul Happy Hour (18.00-22.00). Mai multe detalii găsești aici.

sun plaza - cea mai mare instalatie de luminite din lume

Ce zici? Ne vedem acolo?

Leave a Reply