La Sun Plaza poți experimenta un nou tip de exercițiu fizic: Zborul cu VR Rider Mobile Studio

Astăzi am fost la Sun Plaza, unde am testat VR Rider Mobile Studio, un device smart, care te va teleporta într-o lume ca a lui Peter Pan sau, în funcție de super-eroii tăi preferați, ca a lui Super Man. Adică o lume în care poți zbura. Cam așa arăt e folosind device-ul, ca să înțelegi la ce mă refer.

Ce se întâmplă acolo, mai exact?

În momentul în care ți se pun ochelarii VR pe față, începi un traseu de zbor, iar mișcându-te în față, în spate, stânga sau în dreapta, reușești să virezi și să urmezi traseul impus. Dacă te descurci bine, ai și posibilitatea de a schimba viteza cu care zbori sau de a avea un traseu cu câteva ținte în care poți să tragi.

Oricum, recomandarea mea e să începi cu traseul ușor, în care trebuie doar să zbori, pentru că deși pare o activitate pe care o poate face oricine, să știi că e destul de greu să-ți ții echilibrul și să zbori conform indicațiilor.

De fapt, nu o lua ca pe o activitate grea, ci ca pe o activitate fizică de relaxare, pentru că așa cum ziceam și în titlu, acesta este un nou tip de exercițiu fizic. Și dacă în timpul exercițiului nu-ți dai seama că-ți lucrează mușchii, pentru că ești concentrat pe direcția de zbor, o să vezi că după ce te dai jos de-acolo o să simți mușchii încordați în tot corpul.

Ar putea fi pauza de 5 – 10 minute de mișcare pe care o faci în acest weekend. :D

Găsești device-ul cu pricina la Sun Plaza, în perioada 20 – 22 iulie 2018, între orele 10:00 – 22:00. Accesul este gratuit, iar experiența, trust me, o să fie diferită de orice ai încercat până acum.

Zbor plăcut! Eu îmi propun să mai merg o dată în acest weekend.

Leave a Reply