Sunt blogger oficial al zilei de mâine #cumarveni

Dacă anul trecut am absentat cu brio de la Festivalul de Folk de la Alba Iulia, în acest an nu-mi mai permit o asemenea greşeală. Din acest motiv, între 15 şi 17 noiembrie, voi fi unul dintre bloggerii oficiali ai acestui festival-concurs, denumit chiar „Ziua de Mâine 2013”. De aici şi titlul, cu tot hashtag. :))

Dacă vă uitaţi puţin peste program, puteţi observa că scrie la un moment dat „Workshop de scriere creativă – Folk´n Blog”, care workshop va fi ţinut de Marius Matache şi de subsemnatul. Nici nu ştiţi ce încântat am fost când mi-a zis Marius că vrea să-l ajut la workshopul ăsta. Şi sper să mă descurc bine!

Revenind la festivalul în sine, deşi folk-ul nu-i cel mai apreciat şi difuzat gen de muzică, Festivalul de la Alba este întotdeauna de interes pentru public. Anual se stabileşte un nou record al timpului în care se vând toate biletele. Anul trecut, spre exemplu, în 5 ore s-au dat absolut toate. Spun asta ca să arăt cumva că un domeniu care pentru unii poate nu este de băgat în seamă, pentru alţii contează tare mult. Şi acei „alţii”, în contextul acesta, sunt atât de numeroşi, încât stabilesc un nou record în fiecare an.

Dacă tot ajung la Alba, sper să apuc să vizitez şi cetatea, că am văzut-o numai online până acum. Alte recomandări pentru Alba Iulia aveţi? :D

Afis Ziua de Maine 2013

Organizatori: Consiliul Judeţean Alba, Asociaţia Cultur’ART Alba Iulia
Parteneri în organizare: Muzeul Naţional al Unirii Alba Iulia, Casa de Cultură a Sindicatelor Alba Iulia, Biblioteca județeană Lucian Blaga Alba, Universitatea 1 Decembrie 1918, Teatrul de Păpuși ”Prichindel” Alba Iulia, Art Café Downtown, R.Y.M.A.

Sponsor: Bristot

Parteneri media: TVR Cluj, Radio România Actualități, Radio România Internațional, Radio România Cluj, Radio România 3Net, ForeverFolk, Romantic FM, Radio Itsy Bitsy FM, Radio Transilvania, Cațavencii

Leave a Reply