Sunt pretenţions. Nu folosesc produse cu ambalaje urâte

ambalajArticolul lui Robert despre cât de important este ambalajul unu produs pentru el mi-a amintit să reiau draft-ul ăsta, mai ales că acum articolul lui îmi confirmă că nu-s chiar aşa pretenţios cum scrie în titlu.

Ca să ne înţelegem, eu nu obişnuiesc să folosesc produse cu ambalaje urâte. Unii îmi spun că-s prea pretenţios, că ar trebui s-o termin cu prostiile şi că e mult mai important ce se ascunde în spatele ambalajului, decât felul în care arată bucata aia de plastic făcută ca să-ţi fure ochii în supermarket.

Da, total de acord, dar mie mi se pare că un produs cu un ambalaj urât, oricât de bun ar fi la gust, e făcut cu o oarecare bătaie de joc dacă nu s-a investit puţin şi în felul în care arată ambalajul.

Ambalajul este făcut să-ţi fure ochii într-un mod plăcut, nu să-ţi arate cât de urât poate fi un produs bun.

Acelaşi lucru mi se întâmplă şi când văd afişe de promovare ale anumitor evenimente. Dacă afişul de promovare al evenimentului tău arată ca şi cum ar fi fost făcut în Paint, prefer să stau acasă decât să vin şi să văd despre ce-i vorba.

Într-adevăr, poate am foarte multe de pierdut datorită pretenţiilor pe care le am când vine vorba de design-ul anumitor lucruri, dar îmi asum chestia asta.

Voi alegeţi produse în funcţie de ambalaj?

poză via

5 Comments

  1. Dana 20 decembrie 2012
    • Cristian Florea 20 decembrie 2012
  2. Omega Peter 20 decembrie 2012
    • Cristian Florea 21 decembrie 2012
  3. Perfu 22 decembrie 2012

Leave a Reply