Susţin campania „Traiane, hai s-o facem!”

O să spuneţi că-s nebun şi că prea scriu despre tot felul de campanii pe blog, dar nu mă pot abţine, cel puţin în legătură cu campaniile bune, care merită promovate.

Traiane, hai s-o facem!

Astăzi a pornit Chinezu o campanie care are legătură directă cu Traian Băsescu (ştiu, de obicei nu scriu despre oameni politici pe blog, dar azi fac o excepţie) şi Let’s Do It Romania.

Vrem să-l facem pe preşedinte să ia o poziţie faţă de proiectul de ecologizare despre care vorbeşte toată lumea. Dacă tot e preşedinte şi proiectul este atât de amplu şi bine pus la punct, de ce să nu-l bage şi el în seamă? În plus, administraţia locală are tendinţa de a ignora proiectul şi oamenii care vor să se implice în el, tocmai pentru că nu vine cu o recomandare de genul celei pe care vrem s-o scoatem noi de la Băsescu.

Rugămintea mea şi a Chinezului este să promovaţi cât mai bine campania. Fie pe blogurile voastre, fie pe reţelele sociale, sau pe unde mai ştiţi. Pe Twitter există deja hashtag-ul #traianehai pe care-l puteţi folosi dacă vreţi să-i transmiteţi ceva preşedintelui.

Lasă un comentariu

6 comentarii

 • A.Dragos 3 Sep 2010, ora 10:36

  Intresant tare proiectul, il voi sustine si eu intr-un articol. Sunt tare curios insa daca va reactiona presedintele la aceasta campanie.

  ps. nu se incarca bannerul

  • Florea Cristian 3 Sep 2010, ora 10:44

   l-am facut sa mearga pana la urma :D

 • Shmen 3 Sep 2010, ora 10:56

  Urasc enorm de mult politica, campania imi place dar din pacate e vorba de politica asa ca …

  • Florea Cristian 3 Sep 2010, ora 11:01

   tocmai pt ca urasti politica ai putea sa promovezi campania. trebuie sa le aratam tuturor de ce suntem in stare. si eu urasc politica, daca ar fi ca toti care o urasc sa refuze sa promoveze campania, nu s-ar ajunge nicaieri. unde mai pui ca si chinezu il uraste pe Basescu? asta ar fi insemnat sa nu dea drumul campaniei, nu?

  • Stefan Murgeanu 3 Sep 2010, ora 12:32

   eu zic asa: Fuck politics! pana pe 25 septembrie ;)

 • mariusrusu 4 Sep 2010, ora 00:31

  Tot ce ar putea face Băsescu pentru LDIR este să arunce afară Gunoiul din Guvern!