Susţin campania „Traiane, hai s-o facem!”

O să spuneţi că-s nebun şi că prea scriu despre tot felul de campanii pe blog, dar nu mă pot abţine, cel puţin în legătură cu campaniile bune, care merită promovate.

Traiane, hai s-o facem!

Astăzi a pornit Chinezu o campanie care are legătură directă cu Traian Băsescu (ştiu, de obicei nu scriu despre oameni politici pe blog, dar azi fac o excepţie) şi Let’s Do It Romania.

Vrem să-l facem pe preşedinte să ia o poziţie faţă de proiectul de ecologizare despre care vorbeşte toată lumea. Dacă tot e preşedinte şi proiectul este atât de amplu şi bine pus la punct, de ce să nu-l bage şi el în seamă? În plus, administraţia locală are tendinţa de a ignora proiectul şi oamenii care vor să se implice în el, tocmai pentru că nu vine cu o recomandare de genul celei pe care vrem s-o scoatem noi de la Băsescu.

Rugămintea mea şi a Chinezului este să promovaţi cât mai bine campania. Fie pe blogurile voastre, fie pe reţelele sociale, sau pe unde mai ştiţi. Pe Twitter există deja hashtag-ul #traianehai pe care-l puteţi folosi dacă vreţi să-i transmiteţi ceva preşedintelui.

6 Comments

  1. A.Dragos 3 septembrie 2010
    • Cristian Florea 3 septembrie 2010
  2. Shmen 3 septembrie 2010
    • Cristian Florea 3 septembrie 2010
    • Stefan Murgeanu 3 septembrie 2010
  3. mariusrusu 4 septembrie 2010

Leave a Reply