Tarom își deschide porțile pentru instagrammeri. Cum îți sună un Instameet la Tarom?

Pe Irina am cunoscut-o într-o tabără de social media. Ne-a zis că lucrează la Tarom, dar nu pe un post care ține de comunicare, deși și-ar dori tare mult să lucreze în departamentul acela. Zilele trecute ne-am întâlnit la un eveniment și mi-a spus că a reușit să se mute în departamentul de publicitate și, mai mult decât atât, o să organizeze la Tarom un Instameet, pentru că vrea să cunoască întreaga comunitate de instagrammeri, dar și pentru că avioanele sunt foarte faine când vine vorba de pozat și ar fi chiar păcat să nu ofere ocazia asta oamenilor pasionați de fotografii.

Ieri mi-a zis că a pus totul la punct și că mă invită la #instameettarom, așa că m-am gândit să dau vestea mai departe. Ne strângem cu toții sâmbătă, 23 mai, la sediul Tarom, pe Calea Bucureștilor, 224F, Otopeni, Ilfov, de la ora 12:00.

Din motive de securitate, dacă vrei să participi, va trebui să-i trimiți Irinei un mail pe irina.alexe@tarom.ro, în care să-i spui numele tău complet, plus seria și numărul buletinului.

Până apuc să fotografiez avioanele Tarom, las o poză cu un avion din #vizitainHD. :))

vizitainHD - zbor cu planorul 11

Ne vedem sâmbătă! Apropo, o să fie și un concurs. Cea mai faină poză va primi un premiu surpriză. :D

6 Comments

 1. Simona 19 mai 2015
  • Cristian Florea 19 mai 2015
 2. Andra 19 mai 2015
  • Cristian Florea 19 mai 2015
  • irina 20 mai 2015
   • Cristian Florea 20 mai 2015

Leave a Reply