Am testat o tastatură wireless. Uite de ce mi se pare utilă pentru călătorii

Zilele trecute am primit de la Vodafone o tastatură wireless, făcută de Microsoft special pentru smartphone-uri și tablete și, mai degrabă, făcută special pentru cei care călătoresc mult. Ea se numește simplu: Microsoft Universal Foldable Keyboard, iar dacă vrei să vezi de ce este în stare, te invit să urmărești clipul de mai jos.

În clipul de mai sus am uitat să spun două lucruri:

  1. Nu-ți trebuie nicio aplicație ca s-o conectezi, ci pur și simplu deschizi conexiunea Bluetooth din telefon, selectezi de pe tastatură sistemul de operare, apoi ții apăsat pe unul dintre cele două butoane de lângă tasta Esc, despre care povesteam și în video. Când ții apăsat pe buton, intră automat în modul de căutare a device-urilor. Îți va apărea tastatura pe ecranul telefonului, apeși pe ea, apoi îți va apărea pe ecran un cod pe care va trebui să-l introduci pe tastatură. După ce introduci codul, o să observi că device-urile sunt conectate între ele. Repet, fără aplicații sau bătăi de cap.
  2. Am încercat să conectez tastatura wireless și la Apple TV și n-am reușit, pentru că nu o identifică Apple TV-ul, deci n-o s-o poți utiliza la așa ceva (partea bună e că, începând cu iOS 10, poți scrie de pe smartphone textele pe care ți le cere a patra generație de Apple TV). N-am încercat s-o conectez la Smart TV, pentru că Smart TV-ul meu nu are și opțiune de conectare a device-urilor Bluetooth, dar dacă încerci tu, ar fi fain să ne zici și nouă dacă funcționează.

Dacă ți se pare un device interesant, să știi că poți cumpăra tastatura de aici, iar dacă ai întrebări sau curiozități la care crezi că-ți pot răspunde, lasă un comentariu în formularul de mai jos și încerc să găsesc o rezolvare. :D

2 Comments

  1. Jarnea Cosmin 13 decembrie 2016
    • Cristian Florea 14 decembrie 2016

Leave a Reply