Avem un artist român în finala concursului CBC Searchlight 2016. Hai să-l votăm!

CBC este cel mai mare post de radio din Canada și organizează anual Searchlight CBC Music, o competiție muzicală care a pornit în acest an cu peste 1700 de înscriși. Au fost mai multe etape de vot, iar acum, în finală, au mai rămas doar 25 de înscriși. Avem și-un român printre ei: prietenul pianist Teo Milea, timișoreanul care anul trecut s-a mutat în Canada.

Pe Teo l-am cunoscut acum vreo doi ani, când ne-a făcut o vizită la birou ca să ne povestească despre proiectele lui muzicale. Apoi am fost la un concert de-ale sale și am văzut pentru prima dată ce înseamnă să faci storytelling într-un concert. Pentru că Teo compune muzică de pian, iar concertele lui nu au și artiști vocali în scenă, se oprește înainte de fiecare piesă și spune povestea din spatele fiecărui cântec. Vorbește despre cum a ajuns să-l compună, de unde i-a venit ideea și de ce se numește așa și nu altfel. Concertele lui Teo sunt niște experiențe extraordinare pe care trebuie să le încerci cel puțin o dată.

Revenind la concurs, Teo are nevoie de susținerea ta. Se poate vota o dată pe zi, până pe 9 mai, aici. Hai să ajutăm un român să câștige o competiție din Canada. Ar fi bine atât pentru el, cât și pentru noi, cei de-acasă, să ajungă numele țării noastre pe buzele mai multor străini și să vadă cât de talentați sunt ai noștri.

Îți las mai jos piesa cu care este Teo Milea înscris în competiție. Și mai amintesc o dată că voturile se dau zilnic, până pe 9 mai, pe această pagină. Ar fi fain să dăm vestea asta la cât mai multă lume.

http://www.youtube.com/watch?v=Cmw8Kifwdyg

 

9 Comments

 1. Irina 4 mai 2016
  • Cristian Florea 5 mai 2016
 2. Ioana 5 mai 2016
  • Cristian Florea 5 mai 2016
 3. oanta mirela 5 mai 2016
 4. Wishwell Clara 5 mai 2016
 5. Atodiresei Carmen 7 mai 2016
 6. Atodiresei Carmen 7 mai 2016
  • Cristian Florea 9 mai 2016

Leave a Reply