Ţi-a apărut noul design pentru paginile Facebook?

În ultima vreme, de fiecare dată când intram pe o pagină de Facebook pe care o administram, eram întrebat dacă vreau să trec pagina pe lista de aşteptare al noului design pentru pagini. De cele mai multe ori am ignorat mesajul, dar pentru pagina Iubesc Focşaniul am zis că-i ok să mă treacă pe lista de aştepare (nu ştiu ce mi-a venit de le-am dat ok-ul, nu mă întrebaţi :))).

Ieri am intrat din nou pe pagină, după foarte mult timp, şi-am observat că mi-au pus noul design. Arată cam aşa pentru admini.

iubesc focsaniul

Îmi place treaba ai din dreapta cu statisticile din ultima lună. Am fost întrebat apoi dacă vreau să păstrez noul design şi dacă vreau să-l fac vizibil şi pentru vizitatori, nu doar pentru mine. Şi-am confirmat în ambele cazuri.

Poţi vedea noul design aici, dacă eşti curios.

Momentan văd că e o problemă cu reach-ul. Am postat şi ieri şi azi câte ceva, iar când postul avea 2 – 3 like-uri la reach încă scria zero. Apoi a crescut, dar tot mult prea puţin faţă de cât era de obicei.

În rest, au zis că pe 13 iunie o să primească toate paginile acest nou design. Mie mi se pare o mişcare bună şi foarte binevenită. E mult mai uşor de urmărit conţinutul de pe o pagină cu designul ăsta. Ţie ţi-a apărut la paginile pe care le administrezi? Cum ţi se pare?

5 Comments

  1. Alex Manoiu 31 mai 2014
  2. Loredana Vlaescu 31 mai 2014
    • Cristian Florea 5 iunie 2014
  3. darius 1 iunie 2014
    • Cristian Florea 5 iunie 2014

Leave a Reply